Haberler

Mersin İdmanyurdu - İstanbul Başakşehir Maçı Soyunma Odaları

Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu sahasında oynadığı maçta İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalırken, Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Her şeyden önce sezonu istediğimiz yerde bitirdiğimiz için mutluyuz. Daha da iyi olabilirdik.

Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu sahasında oynadığı maçta İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalırken, Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Her şeyden önce sezonu istediğimiz yerde bitirdiğimiz için mutluyuz. Daha da iyi olabilirdik. Eksik arkadaşlarımız olmasaydı, devre arası transfer yapabilseydik belki bugün yukarılarda olabilirdik, Başakşehir ile dördüncülük beşincilik maçını biz oynayabilirdik. Benim oyuncularım buna rağmen sezon başından bu yana muhteşem bir grafik çizdiler, mükemmel bir performans gösterdiler. Mükemmel arkadaşlık bağlarını sahaya yansıttılar. Ne kadar eksik olsak da, transfer yapmasak da kimse mazeret göstermeden mücadele ettik. Ligi de iyi yerde bitirdik. Ligin son maçı olmasına rağmen mükemmel bir mücadele oldu. İki takımda kazanmak için her şeyi yaptı. Ta ki biz 10 kişi kalana kadar. Ligin sonunda 10 kişi kalmak büyük bir dezavantaj. Murat gibi yılların tecrübeli bir oyuncusu bunu yapmamalıydı. Rahatça sahadan çıkabilirdi. Biz golü yemeden oyuncu değişikliğini yapacaktık Murat ile ilgili. Ama maalesef golü yedik. Golü yemek de önemli değil. 10 kişi kaldığımızda da 2 pozisyon yakaladık. Karşıdaki takımın hedefi vardı ve her türlü riski aldı. Lige baktığımızda hedefimiz buydu ve hedefimizi gerçekleştirdik. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum, hakemleri tebrik ediyorum, Başakşehir takımını tebrik ediyorum. Çok iyi bir sezon geçirdiğimiz için başta yönetim kurulu olmak üzere taraftarlarımızı, oyuncularımızı, herkesi tebrik ediyorum. Artık bu sezonu istediğimiz yerde bitirdik. Önümüzdeki sezon daha iyi bir şekilde hazırlanıp daha iyi bir Mersin İdman Yurdu olacaktır. Daha Mersin İdmanyurdu ile görüşmedim. Görüşeceğiz. Biz sezon içinde bir sürü sıkıntılar yaşadık. Bunu yönetim ile konuşup tartışacağız. Ben Mersin İdmanyurdu takımı ile görüşmeden başka bir takım ile net görüşmem mümkün değil. Biz CAS'ı bekledik. Yine bekleyebilirim ama ondan önce bir görüşme yapıp bazı şeyleri de söyleyebiliriz. Ne Mersin İdmanyurdu ile ne de başka bir takım ile net bir görüşmem oldu. Bir iki tane konuşabileceğimiz takımlar var. Önce Mersin İdmanyurdu ile görüştükten sonra yolumuzu çizeceğiz. Mecburen beklemek gerekiyor, ona göre karar vermek gerekiyor. Ona göre bir plan program yapmak gerekiyor. Transfer yasağı gelirse ona göre bakmak gerekiyor. Transfer yasağı kalkarsa ona göre plan yapıp yol çizmek gerekiyor. Yönetim ile konuşulacak, onun dışında daha büyük sorunlar var. Onları da çözersek ona göre bakacağız" dedi.

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise, "Süleyman Seba adı verilen bir ligde olduğumuz ilk senede genel olarak dördüncülüğü yakalamak bizi son derece mutlu ediyor. Bütün futbol ailesine, emeği geçen herkese, basın mensupları, teknik adamlar, futbolcular, yöneticiler, taraftarlara da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizim için keyfili bir sezondu. Doğru bir yerde bitirdik. Gelişen bir kulübüz. Oyunun değerlendirecek olursak, ilk 15 dakika iyi başladık, pozisyonlarımız vardı. Sonrasında Mersin İdmanyurdu takımı devreye girdi. İyi bir takım, bu sene saygı gösterilecek takımlardan. Çok iyi şeyler yaptılar. Bireysel hatalardan, baskı anında basit top kayıplarından 2-0 mağlup duruma düştük. Yaptığımız hamlelere oyuincular iyi cevaplar verdi. 2-2'yi yakaladık, maçı da kazanabilirdik. Bu gün sonuna geldiğimiz tabelada özellikle ilk 6'nın arasında 5 tane Türkiye ligi şampiyonluğu yaşamış takımların arasında bulunmak son derece mutluluk verici. Kulübümüz tarihinde ilk defa Avrupa kupalarına gidiyor. Bu da bizim için bir gelişim. Başakşehir'in devamında burada şampiyonluk gördüm, lig altıncılığı gördüm, Türkiye Kupası finali gördüm, bugün lig dördüncülüğü gördük. Camiamıza hayırlı olsun" diye konuştu. - Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin İdmanyurdu Başakşehir İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title