Haberler

Mersin İdmanyurdu Galibiyet Peşinde

TFF 1'inci Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, evinde karşılaşacağı Balıkesirspor maçıyla kötü gidişata 'dur' demek istiyor.

TFF 1'inci Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, evinde karşılaşacağı Balıkesirspor maçıyla kötü gidişata 'dur' demek istiyor.

Pazar günü 13.00'de Mersin Stadyumu'nda oynanacak maçın hazırlıkları hafta içinde yoğun bir tempoda sürdüren Mersin İdmanyurdu'da, tüm hesaplar galibiyet üzerine kuruldu.

Geride kalan son 2 haftayı yenilgi ile kapattıkları son olarak Tahkim Kurulu'nun 3 puanı silme cezasının da büyük üzüntüsü içinde olduklarını belirten teknik direktör Levent Arıkdoğan, bu nedenle Balıkesirspor maçının bir hayli önemli olduğunu söyledi. Hafta içinde yapılan çalışmalarda futbolcuların son derece istekli ve hırslı gördüğünü vurgulayan Arıkdoğan, şunları söyledi:

"Kulüp olarak zor bir dönemden geçtiğimiz bir gerçek. Ancak, bu zor günlerde tüm camianın el, ele kenetlenmesi gerektiğini düşüyorum. Balıkesir karşısında tek amacımız galibiyet olacak. Bu nedenle tüm taraftarlarını desteklemeye çağırıyorum. Elde edeceğimiz bir galibiyetle kötü gidişata son vererek, bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Bu konuda takımıma güveniyorum."

Mersin İdmanyurdu'nda, sakatlığı devam eden Serol ile sarı kart cezalısı Hakan Olkan dışında eksik bulunmuyor.

Öte yandan karşılaşmanın bilet fiyatları da belli oldu. Buna göre, kale arkaları 6 TL, Maraton 11 TL, Kapalı 16 TL, VİP: 27 TL'den satışa çıkacak.

- Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin İdmanyurdu Balıkesirspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title