Haberler

Mersin İdmanyurdu-Erciyesspor Soyunma Odaları

Mersin idmanyurdu teknik direktörü Rıza Çalımbay, 1-1 berabere kaldıkları maçı değerlendirirken şunları söyledi: "Bugun istediğimiz oyunu oynayamadık.

Mersin idmanyurdu teknik direktörü Rıza Çalımbay, 1-1 berabere kaldıkları maçı değerlendirirken şunları söyledi:

"Bugun istediğimiz oyunu oynayamadık. Sadece defansta iyi mücadele ettik ama onda da, yediğimiz golde topu uzaklaştıramadık. Yanlış oynadık. Bizim açımızdan tatsız tutsuz bir maç oldu. Bunun nedeni de eksik arkadaşlarımızın olması. Orta sahada istediğimiz oyunu kuramadık, pas atamadık. Zaman zaman rakibin oynamasına izin verdik, hatta şut atmasına izin verdik. Maçın hakkı beraberlikti ve maç berabere bitti. Mücadelede 2 takım da elinden geleni yaptı. Zaman zaman sinirlendiğimiz anlar oldu. Hakemlerin kararlarına sinirlendiğimiz anlar oldu. Bu da bundan önceki Konya maçında yaşananlar, kupadaki Bursa maçında yaşananlar ve diğer takımdaki arkadaşların iki cezası birini kupada geçirip ikincisinde affedilen arkadaşlarımız varken, bizimkilere yapılmaması bizim için dezavantaj oldu. Orta sahada bizi taşıyan, iyi işler yapan arkadaşlarımızın olmamasının eksiliğini çok hissettik. Herşeye rağmen puan puandır kendi sahamızda da olsa. Zaman zaman böyle kötü maçlarımız olacak. Önemli olan bu kötü maçlarda puan almak. 3 tane çok kritik maçımız var. Bizim anlayamadığımız şey, o kadar yoğun bir fikstür olmuş ki, çarşamba günü kupa maçı oynayacağız. Galatasaray salı günü bir kupa maçı oynayacak. Ondan sonra cumartesi günü Galatasaray ile oynayacağız. Hemen ardından salı ya da çarşamba Karabük ile oynayacağız. Ondan hemen sonra cumartesi Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacağız. Bu kadar yoğun bir fikstür olduğunu hiç görmedim. Arka arkaya Galatasaray ile Fenerbahçe deplasmanı olduğunu da görmedim. Ama yapacak bir şey yok fikstür çekilmiş ve bizim bunu en iyi şekilde tamamlamamız gerekiyor. Bu günkü maçın hakkını vermedik ve o şekilde bitti."

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor teknik direktörü Uğur Tütüneker ise şöyle konuştu:

"İlk yarıda sadece daha iyi pas yaptık. Birinci ve ikinci bölgede. Oradan üçüncü bölgeye ne hücuma çıkabildik, belki bir kaç tane. Dolayısı ile geride kaldık. Arka bölgede top oynayıp ileriye çıkmadığınız zaman ne gol bulabilirsiniz, ne de bir şey yapabilirsiniz. İkinci yarıda başlangıç daha iyi oldu. Üçüncü bölgeye takım olarak inmemiz lazımdı. Takımın bunu iyi yaptığını düşünüyorum. Golü de bulduk. Bir kaç pozisyonumuz vardı. Değerlendirsek ikinci golü de bulabilirdik. Galibiyete kim yakın bilmiyorum ama bir kaç poziyonumuz daha yakındı. 1 puan ile eve dönüyoruz. Bizim puana ihtiyacımız var. Buradan galip gelmek istiyorduk ama inşallah ileriki haftalarda." - Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin İdmanyurdu Rıza Çalımbay Galatasaray Fenerbahçe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title