Haberler

Mersin İdmanyurdu: "Dolu Stadımızda Zafer Kazanmak İstiyoruz"

Mersin İdmanyurdu teknik direktörü Bülent Korkmaz, "Pazar günü dolu olmasını beklediğimlzi stadımızda hep beraber gerçek bir zafere imza atmak istiyoruz" dedi.

Mersin İdmanyurdu teknik direktörü Bülent Korkmaz, "Pazar günü dolu olmasını beklediğimlzi stadımızda hep beraber gerçek bir zafere imza atmak istiyoruz" dedi.

Süper Toto Süper Lig'in Mersin için bir değer olduğunu vurgulayan Bülent Korkmaz, "Bu mücadelede herkesin bize maddi, manevi destek olması gerekir. Haftalardır yaşadığımız problemler katlanarak devam etmektedir" diye konuştu. Zorlu süreçte şehrin tüm desteğini yanlarında hissetmeleri gerektiğini dile getiren Bülent Korkmaz, daha sonra şunları söyledi:

"TARAFTAR SAYIMIZ ARTMALI"

"Her zaman yanımızda olan, bizi destekleyen bir taraftarımız var ama bu sayının daha da artması gerekiyor. Bunun yanında şehrin tüm sinerjisini hissetmek için iş adamları, şehrin önde gelen isimlerinin, şahsiyetlerinin kısacası bu şehri seven herkesin bu takıma olduğundan fazla destek olması gerekmektedir. Fenerbahçe maçından önce ve sonra yapmış olduğum açıklamalarda görevi bırakacağımı açık bir şekilde söylemiştim. Fakat oyuncularımın büyük çoğunluğuyla bu kriz durumuna yüreğimizi, hatta gövdemizi koyduk. Yarın bu oyuncular veya teknik ekip olarak bizler burada olmayabilir ya da değişebilir, ama Mersin İdmanyurdu hep buradadır, bu şehrin takımıdır, burada yaşayan insanların camiasıdır. Bu toplantıyı yapmamızın amacı hafta sonu Mersin şehrini ve Mersin İdmanyurdu'nu gerçekten seven, gerçekten sahip çıkan gerçek taraftara ne kadar çok ihtiyacımız olduğunu dile getirmektir. Hafta sonu tüm stadın dolmasını umut ederek hep beraber gerçek bir zafere imza atmak istiyoruz. Çünkü buna hepimizin ihtiyacı var. Hep beraber bir şeyi başarabilir. Bütün şehir bu iş için ayaklanmalı." - Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin İdmanyurdu Bülent Korkmaz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title