Haberler

    Mersin Evindeki Seriye Devam Edebilecek Mi?

    Bu sezon beklentilerin çok altında kalan Sivasspor, geçen hafta alınan Balıkesirspor galibiyetini bu hafta Mersin zaferiyle taçlandırmak istiyor.

    Spor Toto Süper Lig'in 11. hafta mücadelesinde ligin flaş ekiplerinden Mersin İdmanyurdu, sezona büyük hayal kırıklığıyla başlayan Sivasspor'u konuk edecek.

    Bu seneye evindeki Beşiktaş yenilgisiyle başlayan Mersin İdmanyurdu, sonraki haftalarda özellikle etkileyici iç saha performansıyla kendine ilk dörtte yer buldu. Ligin yeni ekiplerinden olan ev sahibi, sahasındaki üst üste başarılı sonuçlarla herkesi şaşırttı.

    Roberto Carlos yönetimindeki Sivasspor ise, rakibinin tam tersine büyük bir hüsranla başladı. İlk galibiyetine beşinci haftada Gençlerbirliği'ni yenerek kavuşan Yiğidolar, yine beş maçlık bir aranın ardından geçtiğimiz hafta Balıkesirspor'u deplasmanda mağlup ederek üç puan aldılar.

    Kaliteli kadrosuna rağmen geçen seneyi mumla arayan konuk ekip, ilk 10 hafta sonunda dokuz puanla küme düşme hattında yer alması tüm camiada huzursuzluğa neden oldu.

    Mersin'de Cem Sultan'ın tedavisi devam ederken; Loret Sadiku ve Servet Çetin'in durumları maç saatinde belli olacak.

    Konuk ekipte Mehdi Taouil kart cezası nedeniyle, Ümit Kurt ve Hakan Arslan da sakatlıkları nedeniyle kadroya alınmadı.

    MUHTEMEL KADROLARMersin İdmanyurdu'nun muhtemel ilk 11'i: Nihat, Serkan Balcı, Vederson, Mitroviç, Servet, Murat Ceylan, Oktay, Khalili, Tita, Nakoulma, WellitonSivasspor'un muhtemel ilk 11'i: Ertuğrul, Cicinho, Da Costa, İbrahim, Ziya, Burhan, Adem, Kadir, Aatif, Batuhan, Utaka

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Mersin İdmanyurdu Balıkesirspor Sivasspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title