Haberler

Mersin'deki HDP Saldırısında Faciadan Şans Eseri Dönülmüş

Güncelleme:

Mersin'de HDP binasına kargoyla gelen çiçeği partililer kapıda bulmuş. Dinleme cihazı olabilir diye terasa konan çiçek, 3 dakika sonra patlamış. Faciadan şans eseri dönülmüş.

Halkların Demokratik Partisi bugün sabah gelen peş peşe patlamalar ile sarsıldı. Mersin ve Adana'daki binalarda eş zamanlı patlamalar yaşandı ve büyük bir panik yaşandı.

Yaşanan panikten sonra, Mersin'de HDP il binasında yaşanan patlamada detaylar da ortaya çıkmaya başladı. HDP İl Teşkilatı'na dün akşam kargoyla bir çiçek getirilmiş. Sabah parti çalışanları geldiklerinde kargoyu kapıda bulmuşlar.

Bir dinleme cihazı olabileceği düşüncesiyle çiçeği terasa koymuşlar. Terasa konduktan 3 dakika sonra da patlama olmuş. Bu sırada parti binasında 3 görevli varmış. Görevlilerin çiçeği terasa bırakması faciayı önlemiş.

"ÖLÜM VE YARALI YOK BU NEDENLE ÇOK MUTLUYUZ"

Mersin Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. İncelemenin sürdüğünü belirten Baştuğ, ölüm ve yaralı olmamasından dolayı sevindiklerini ve olayı araştırdıklarını söyledi. Baştuğ, bunun ötesinde şu anda bir şey söyleyemeyeceklerini belirtti.

BAŞKAN OLAY YERİNİ İNCELEDİ

Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk de binanın içinde inceleme yaptıktan sonra kapıda bekleyen gazeteci ve partililere bir açıklama yaptı.

"SAKİN OLUN"

Türk, bunun bir provokasyon olduğunu belirtti, faillerin bulunması için çağrı yaptı ve toplumu sakin olmaya davet etti.

CHP adayı Fikri Sağlar da hükümetin bu olayı aydınlığa kavuşturmasını istedi ve barış ortamını bozmak isteyenlerin amacına ulaşamayacağını vurguladı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Fazıl Türk Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma?
500

Yorumlar (26)

MuglaMobil-IOS:

Oyum chpye idi MHP'ye vermeye karar verdim. Chp resmen akpkk ve hdpkk nin avukati olmus.

19
5
yanıtYanıtla
İşte o kadar:

Barajı aşamayacağını gören pkk saldırı için malzeme üretiyor.

5
9
yanıtYanıtla
İşte o kadar:

Barajı aşamayacağını gören pkk saldırı için malzeme üretiyor.

6
7
yanıtYanıtla
Bombacı mulayimmobilWeb@haberler.com:

Kendi bombacı hdpkknn bombacı arayama gerek yok

5
6
yanıtYanıtla
Allah sizinle:

Vay vay YAZDIM, Allah ve peygamberler sizinle. Oylar HDP

6
3
yanıtYanıtla
Milliyetçi MuhafazakârmobilWeb@haberler.com:

Zaten kendileri bombaci terörist neresini aydınlatan yak bir gaz lambası aydınlansın :-D

2
6
yanıtYanıtla
samsunlu:

çiçeğe bişe olmuşmu, bunlar hep kendi düzmeceleriniz

1
7
yanıtYanıtla
ersanuluMobil-ANDROID:

bunlardan baska ulkede silahlı orgut varmi kendilerini bombalayim magdur gosteriyorlar bunlar

1
7
yanıtYanıtla
İşte o kadar:

Barajı aşamayacağını gören pkk saldırı için malzeme üretiyor.

3
4
yanıtYanıtla
ahmetMobil-ANDROID:

kendiniz koymadıysanız hiç bir şey bilmiyorum magdur edebiyatı

2
4
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title