Haberler

Mersin'de Gökhan Türkmen Rüzgarı Esti

Mersin Üniversitesi 21'nci Kültür ve Spor Şenliği kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Gökhan Türkmen, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Mersin Üniversitesi 21'nci Kültür ve Spor Şenliği kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Gökhan Türkmen, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Şenlik alanında kurulan platformda sahne alan ünlü sanatçı, sempatik tavırları ve dansı ile hayranlarının kalbini kazandı.

Son albümü olan 'En Baştan' ile müzik listelerinde kendine iyi bir yer edinen Gökhan Türkmen, sevilen parçalarını Mersin Üniversitesi öğrencileri için seslendirdi. Şarkı aralarında öğrencilerle sohbet eden ünlü sanatçı, bazı parçalarına öğrencilerin de eşlik etmesini istedi. 'Sen İstanbul'sun', 'Kurşuni Renkler' ve 'Çatı Kat' başta olmak üzere bir çok sevilen parçasını ard arda seslendiren Türkmen, hareketli şarkılarını kendine has dansı ile renklendirdi. Türkmen'in şarkıları ile eğlenen binlerce öğrenci, konser boyunca alkışları ile ünlü sanatçıya destek verdi. Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan Türkmen, alkışlar eşliğinde sahneden ayrıldı. - Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin Üniversitesi Gökhan Türkmen Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title