Haberler

Mersin'de Belediyeden İlginç Spor Yatırımı

Mersin'de belediyeden ilginç spor yatırımı- Toroslar Belediyesi, ilçe halkını spora teşvik için vatandaşların oyuncu olarak içinde yer aldığı langırt sahasını hizmete açtı Mersin'in merkez Toroslar Belediyesi, ilçede sporu daha da yaygınlaştırmak için vatandaşların oyuncu olarak içinde yer alabildiği büyük langırt sahasını hizmete açtı.

Mersin'de belediyeden ilginç spor yatırımı- Toroslar Belediyesi, ilçe halkını spora teşvik için vatandaşların oyuncu olarak içinde yer aldığı langırt sahasını hizmete açtı Mersin'in merkez Toroslar Belediyesi, ilçede sporu daha da yaygınlaştırmak için vatandaşların oyuncu olarak içinde yer alabildiği büyük langırt sahasını hizmete açtı.Belediye Başkanı Hamit Tuna, Hüseyin Okan Merzeci Mahallesi'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, langırtın özel tasarlanmış masada oynanan bir oyun olduğunu hatırlatarak, ilçe halkını spora teşvik için langırtı sahada oynanabilir hale getirdiklerini ifade etti.Bu oyun sahasının ilgi çekeceğini düşündüklerini anlatan Tuna, "Spora teşvik için langırtı canlı oynanır hale getirdik. Bu saha taşınabilir olduğu için farklı mahallelere de götürebileceğiz. Bu sayede her yaş grubundan, cinsiyet ayrımı olmadan herkes spor yapabilecek. Herkesi spora davet ediyoruz" diye konuştu.Konuşmanın ardından Tuna'nın da yer aldığı takım, basın mensuplarından oluşan ekiple maç yaptı.Büyük boyda tasarlanan langırt sahasında 6'şar kişiden oluşan ekipler, özel tasarlanmış demirlerdeki iplere ellerini geçirdi. Ellerin ipten çıkartılmadan yapılan maçta, oyuncular topa dokunabilmek için demire bağlı olarak sağ ve sola doğru hareket etti. -Mersin'de belediyeden ilginç spor yatırımı-Toroslar Belediyesi-Vatandaşların oyuncu olarak içinde yer alabildiği büyük langırt sahası

Kaynak: AA / Güncel

Hamit Tuna Toroslar Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title