Haberler

Mersin'de Annelere 5 Bin Çiçek

Mersin'in Silifke ilçesinde "Anneler Günü" dolayısıyla açılan stantta kadınlara 5 bin çiçek verildi.

Mersin'in Silifke ilçesinde "Anneler Günü" dolayısıyla açılan stantta kadınlara 5 bin çiçek verildi.

Silifke Belediyesinin serasında yetiştirilen "kadife", "kufeya" gibi 5 bin mevsimlik çiçek, Atatürk Anıt Meydanı'nda açılan stantta kadınlara dağıtıldı.

Belediyenin "Anneler Günü" kapsamında yaptığı uygulamadan memnun olan kadınlar, yetkililere teşekkür etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Yılmaz, çiçek dağıtımının ardından yaptığı açıklamada, "Hayata gözümüzü açtığımız andan itibaren sevgi dolu yüzü, muazzam merhameti ve eşsiz şefkatiyle karşılaştığımız anneler, hayatımızın her alanında önemli bir yere sahip." ifadelerini kullandı.

Annelerin, geleceğin güvencesi çocukların en iyi şekilde yetişmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığını vurgulayan Yılmaz, şunları kaydetti:

"Anneler, yüreklerindeki sınırsız sevgi ve sabırlarıyla dünyanın en kutsal varlıklarıdır. Ne yazılırsa yazılsın, ne söylenirse söylensin, hiç kimse bu kutsal görevin anlamını tam olarak ifade edemez. Onların, evlatları için geçirdikleri uykusuz geceleri hiçbir zaman hatırımızdan çıkarmadan, onlara layık evlatlar olarak yaşamalı ve kalplerini kırmadan, gönüllerini kazanarak yanlarında olmalıyız. Bütün annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Anneler Günü Silifke Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title