Haberler

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz Açıklaması

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Mersin'de yaşayan 2 milyon vatandaşın daha mutlu, huzurlu, sağlıklı, güvenli, sevgi dolu ve müreffeh bir hayat standardına kavuşmasını sağlamak amacıyla çalışıyoruz.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, " Mersin'de yaşayan 2 milyon vatandaşın daha mutlu, huzurlu, sağlıklı, güvenli, sevgi dolu ve müreffeh bir hayat standardına kavuşmasını sağlamak amacıyla çalışıyoruz." dedi.

Kocamaz, Mersin Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlediği 2. yıl bilgilendirme toplantısında, görev süreci boyunca Mersin'de gerçekleştirdiği hizmetleri ve önümüzdeki süreçte hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı.

Kent trafiğinin düzenlenmesine yönelik çok sayıda çalışma yaptıklarını belirten Kocamaz, Tulumba Bat-Çık Projesi ile merkezdeki trafik sorununun bir kısmını çözdüklerini, bu projenin benzerlerini hayata geçireceklerini söyledi.

Kocamaz, 111 yeni engelsiz toplu taşıma aracını hizmete sunduklarını ifade ederek, "Mersin'in geleceği için 2030 yılına kadar olan Ulaşım Master Planı'nı hazırladık. Kentin ulaşım anlayışını değiştirmeyi hedefliyoruz." diye konuştu.

Kenti her alanda geliştirip, tanıtmayı amaçladıklarını anlatan Kocamaz, şöyle devam etti:

"Mersin'in en önemli sorunlarından birisi altyapı. Başta Mersin merkez olmak üzere kentin tüm ilçelerinde altyapı çalışmalarına hız verdik. Kentin birçok noktasında kanalizasyon ve içme suyu yatırımları devam ediyor. Atıksu arıtma tesislerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Ulusal ve uluslararası fuarlara katılarak, Mersin'in güzelliklerini gün yüzüne çıkarıyoruz. Miami'den Berlin'e, İstanbul'dan Ankara'ya kadar kentimizi tanıtmak için çalışıyoruz. Denizi, mavisi, doğal ve kültürel değerleri ile kentimizi her açıdan tanıtıyoruz."

Kocamaz, güvenli ve konforlu ulaşımdan, kaliteli ve temiz çevreye, dünya standardında kültür ve sanat organizasyonlarından, vizyon projelere, engelli hizmetlerinden sosyal hizmetlere kadar pek çok alanda Mersin'e yakışır projeler üretmeye devam edeceklerini belirterek, "Mersin'de yaşayan 2 milyon vatandaşın daha mutlu, huzurlu, sağlıklı, güvenli, sevgi dolu ve müreffeh bir hayat standardına kavuşmasını sağlamak amacıyla çalışıyoruz. İnanıyorum ki önümüzdeki yıllarda katlanarak artacak hizmetlerimiz, Mersinimizi çok daha güzel yerlere getirecek, geleceğimiz bugünlerimizden çok daha parlak ve pırıltılı olacaktır. Geleceğin mutlu, huzurlu, müreffeh Mersin'ini hep birlikte kuracağız." dedi.

Bilgilendirme toplantısının ardından düzenlenen resepsiyonda "Hizmette 22, Mersin'e hizmette 2. yıl" sloganıyla düzenlenen etkinliğin anısına pasta kesildi.

Toplantıya, Mersin Vali Yardımcısı Cezmi Türk Göçer, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MHP Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, meslek örgütü başkanları ve muhtarlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Burhanettin Kocamaz Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title