Haberler

Merkeze Atanan Bursa Valisi Camide Cemaatten Helallik İstedi

Bursa'da altı yıla yakın Valilik yaptıktan sonra Merkez Valiliği'ne alınan Şahabettin Harput, bu sabah bayram namazını kılmak için gittiği Ulucami'de, mihrapa gelerek vatandaşladan helallik istedi.

Bursa'da altı yıla yakın Valilik yaptıktan sonra Merkez Valiliği'ne alınan Şahabettin Harput, bu sabah bayram namazını kılmak için gittiği Ulucami'de, mihrapa gelerek vatandaşladan helallik istedi.Merkez Valiliği'ne alınan Bursa Valisi Şahabettin Harput, Bayram Namazını bu sabah Ulucami'de kıldı. Bursa Müftü Yardımcısı Yusuf Çelik'in Ramazan Bayramı ile ilgili vaazının ardından Bursa Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, Ulucami'yi tıklım tıklım dolduran cemaate bayram namazını kıldırdı. Namazın ardından hutbe okuyan Ay, İslam ülkelerinde zulüm gören tüm Müslümanlar için dua etti.

Hutbenin ardından merkeze atanan Bursa Valisi Şahabettin Harput, mihrapa gelerek vatandaşlardan helallik istedi. 6 yıla yakın süredir Bursa için çalıştığını hatırlatan Vali Harput, "Bu mubarek şehir için bir hoş seda bıraktıysak o bize yeter. Bursa'dan ayrılıyorum. Herkesin Ramazan Bayramı'nı en içten temennilerimle kutlarım. Herkes hakkını helal etsin. Allah'a emanet olun" dedi.

Vali Harput, cami çıkışında vatandaşlarla bayramlaştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Bayramı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title