Haberler

Merinos Akkm, TOBB 2016 Yılı Fuar Takviminde Yer Aldı

Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen ve yönetilen Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) açıkladığı 2016 yılı Ana Fuar Takvimi’nde toplam 10 fuarla yerini aldı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen ve yönetilen Atatürk Kongre Kültür Merkezi ( Merinos AKKM), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) açıkladığı 2016 yılı Ana Fuar Takvimi'nde toplam 10 fuarla yerini aldı.

Açıldığı günden bu yana birçok yerel, ulusal ve uluslararası etkinliğe ev sahipliği yapan Merinos AKKM, TOBB tarafından açıklanan 2016 yılı Ana Fuar Takvimi'nde yerini aldı. 2016 senesinde Türkiye genelinde yapılacak olan 437 fuarın, 219 tanesi İstanbul, 45 tanesi Ankara, 29 tanesi Bursa, 26 tanesi İzmir, 15 tanesi Antalya'da düzenlenecek. Bursa'daki toplam 29 fuarın 10 tanesine ise Merinos AKKM ev sahipliği yapacak.

2016 senesinde Merinos AKKM şu fuarlara ev sahipliği yapacak: Bursa Evlilik Fuarı (11-14 Şubat 2016), Bursa Belediye İhtiyaçları, Kent Mobilyaları, Park Bahçe Düzenlemeleri, Peysaj ve Donanımları Fuarı (25-28 Şubat 2016), Bursa Doğa, Av, Balıkçılk ve Kampçılık Fuarı (7-10 Nisan 2016), Bursa Kırtasiye, Ofis Malzemeleri, Eğitim İhtiyaçları, Oyuncak, Oyun ve Ekipmanları Fuarı (26-29 Mayıs 2016), Geleceğin Burada, Yurtiçi, Yurtdışı Eğitim ve Alternatifleri (2-5 Haziran 2016), Bursa Destinasyon, Kültür Turizmi, Termal Turizm, 3. Yaş Turizmi, Sağlık ve Medikal Ürünler Fuarı (22-25 Eylül 2016), 2.Bursa Yapı ve Yaşam Fuarı ve Kongresi (13-16 Ekim 2016), Bursa Kurumsal Firma İhtiyaçları ve Pazarlama Fuarı (17-20 Kasım 2016), Bursa Kozmetik, Güzellik, Estetik, Kişisel Bakım ve Ürünleri (1-4 Aralık 2016), Bursa Evlilik, Düğün Hazırlıkları, Organizasyon, Abiye Giyim, Takı ve Aksesuarları Fuarı (1-4 Aralık 2016). - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Merinos Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title