Haberler

Merhamet 26. Bölüm Fragmanı ve Özeti 30 Ekim 2013 İzle !

Merhamet'te aralarına artık koca bir okyanus girmiş olan Narin ve Fırat, birbirlerini çok özlüyorlar. Ancak ikisi de gururlarıyla sevdaları arasına sıkışıp kalıyor. İşte yeni bölüm fragmanı ve yaşanacaklar...

Merhamet'te aralarına artık koca bir okyanus girmiş olan Narin ve Fırat, birbirlerini çok özlüyorlar. Ancak ikisi de gururlarıyla sevdaları arasına sıkışıp kalıyor. İşte yeni bölüm fragmanı ve yaşanacaklar...

Kanal D'de yayınlanan Merhamet dizisinde heyecan dorukta...

Kanal D’nin başrollerinde Özgü Namal, İbrahim Çelikkol, Mustafa Üstündağ, Burçin Terzioğlu ve Yasemin Allen’ın oynadıkları sevilen dizisi “Merhamet” bu akşam da duygu yüklü, heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor.

Dizinin bu bölümünde; Şadiye ve Narin, Recep’in evlerine yapmış olduğu silahlı baskından Recep’i izleyen gizemli şahıs sayesinde kurtulur. Artık Şadiye yepyeni bir yaşama adım atmak üzeredir. Can, Sermet ile yüzleşir. Sermet, Deniz’e yollanan mesajlardan habersiz olduğunu söylese de, Can buna inanmaz ve Deniz’le kavga eder. Deniz’e yollanan mesajları gönderenin Ali olduğunu öğrenen Sermet ne yapacaktır? Ali kendini affettirebilmenin yolunu bulabilecek midir?

Irmak’ın Sinan’a artık ihtiyacı kalmamıştır. Sinan’la ilişkisini kesen Irmak’ı nasıl bir sürpriz beklemektedir? Bu sürpriz içerisinde Narin’in rolü ne olacaktır?

Atıf, dağ evine gittiğinde büyük bir şok yaşar. Sermet ve Fırat’ın eve girip belgeleri kurcaladığını öğrenen Atıf nasıl bir adım atacaktır?

Şadiye’nin özgür kalması şerefine bir yemek daveti verilir. Herkesin bir araya geleceği yemeğe Sinan da davetlidir. Irmak, Sinan yüzünden gerilecek olsa da asıl sürprizi Narin yapacaktır!

Geçmiş hikâyesinde, Narin, Deniz’i ne pahasına olura olsun okula götürmeye kararlıdır. Bu amaçla ona küçük bir oyun oynar.

Şadiye yaşadığı kaza sonrasında hastanede gözünü açar. Mehmet hamile kardeşini meraklı gözlerden korumak için yeni bir çare bulmak zorundadır.

Aralarına artık koca bir okyanus girmiş olan iki sevgili birbirlerini çok özlemişler, ancak ikisi de gururlarıyla sevdaları arasına sıkışıp kalmışlardır. Narin ve Fırat ellerinde telefonları, birbirlerini arayıp aramamak arasında bocalayıp durmaktadırlar. Acaba önce hangisi aşkına yenik düşüp, diğerini arayacaktır?

Yayın Tarihi :30 Ekim Çarşamba/2013

Yayın Saati :22.00

Kaynak: Star / Magazin

Mustafa Üstündağ İbrahim Çelikkol Özgü Namal Kanal D Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title