Haberler

Meram Belediyesi Bayramlaştı

Güncelleme:

Ramazan Bayramı sonrası Meram Belediyesi'nde mesai bayramlaşmayla başladı.


"Daha güzel bir Meram için çalışıyoruz"


Bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Fatma Toru, "Çevre ve yaşam kalitesini yükseltmeye, daha nitelikli yaşam alanlarının olduğu güzel bir Meram hayalini gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bunu ekibimizle birlikte başaracağız" dedi.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, sabah 07.30'da Arif Bilge Tesisleri'ndeki çalışanlarla bayramlaştı. Meclis üyeleri, başkan yardımcıları, Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Celal Duran, Meram Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Ermiş, muhtarlar ve Arif Bilge Tesisleri'ndeki çalışanların katıldığı bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Toru, "İslam âlemi olarak bayramı buruk bir şekilde kutladık. Dileğimiz bundan sonraki bayramlara; huzur içerisinde, kan ve gözyaşı olmadan, çocukların yüzlerinden gülücüklerin saçıldığı bir ortamda ulaşmaktır. Ramazan ayında iftar sofralarımızı hemşehrilerimizle paylaştık. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz ramazan ayının sonunda yeni belediye hizmet binamızın yanında ibadete açılan Sekine Hatun Camii'nde düzenlediğimiz Kadir Gecesi Özel Programı'yla taçlandırdık" dedi.

HEPİMİZ BİR AİLEYİZ

Özverili çalışmalarından dolayı belediye çalışanlarına teşekkür eden Başkan Toru, "Tüm arkadaşlarımız özverili bir şekilde çalışıyor. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yüce Rabbimizden hepimizi sağlık, mutluluk ve afiyet içerisinde Kurban Bayramı ve daha nice bayramlara ulaştırmasını temenni ediyorum. Meclis üyelerimiz, belediye çalışanlarımız ve muhtarlarımızla birlikte hepimiz bir aileyiz. Bu aile ortamındaki birlik ve beraberliğimiz inşallah Meram'ı çok daha iyi noktalara taşıyacak. Ekibimizdeki uyumun geri dönüşlerini görüyoruz. Tabii ki bunu daha ileri seviyelere taşımaya, çevre ve yaşam kalitesini yükseltmeye, daha nitelikli yaşam alanlarının olduğu güzel bir Meram hayalini gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bunu hep birlikte başaracağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Meram Belediyesi Celal Duran Fatma Toru Konya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title