Haberler

Menemen Belediyespor Fırsat Tepti

SPOR Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta sahasında Etimesgut Belediyespor'la 1-1 berabere kalarak zirve yolunda 2 puan kaybeden Menemen Belediyespor fırsat tepti.

SPOR Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta sahasında Etimesgut Belediyespor'la 1-1 berabere kalarak zirve yolunda 2 puan kaybeden Menemen Belediyespor fırsat tepti.

Yarıştaki rakipleri Gümüşhanespor, Ankaragücü ve Karşıyaka'nın kazandığı haftayı iyi değerlendiremeyen sarı lacivertli takım, 4'üncü sıraya geriledi. Teknik direktör Suat Kaya, 1-0 öne geçtikleri maçta 3 tane yüzde yüzlük gol pozisyonunu kaçırdıklarını söyledi. Oyuncularının farkı açamaması nedeniyle strese girdiğini dile getiren Suat Kaya, açıklamasına şöyle devam etti:

"İkinci golü bulsaydık rakibimizi farklı yenerdik. Çok gol kaçırınca rakibimizin de motivasyonu arttı. İstemediğimiz bir sonuç aldık. Ancak hiçbir zaman şampiyonluk inancımızı kaybetmeyeceğiz. Yarışta her zaman biz de olacağız. Evimizde alamadığımız 2 puanı telaf mutlaka telafi edeceğiz." - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Menemen Belediyespor Gümüşhanespor Ankaragücü Etimesgut Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title