Haberler

Menderes EMITT'e Damgayı Vurdu

Güncelleme:

İzmir Kalkınma Ajansı ile birlikte EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na katılan Menderes Belediyesi büyük ilgi topladı.

Fuarın açılışına meclis üyeleriyle birlikte katılan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ilçenin tanıtımını en iyi şekilde yaptıklarını kaydetti.

Turizm alanında dünyanın 5. büyük fuarı olan EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı renkli görüntülerle açıldı. İzmir Kalkınma Ajansı ( İZKA ) ile birlikte fuara katılım sağlayan Menderes Belediyesi fuarda büyük beğeni topladı. Açılışa meclis üyeleriyle birlikte katılan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ilçenin önemli ürünleri arasında yer alan mandalinayı ziyaretçilere ikram etti, Menderes'teki boncuk ocaklarında yapılan nazar boncuklarından hediye etti. Gümüldür Mandalina Festivali'nin maskotu Mandi'de fuar ziyaretçileriyle bol bol fotoğraf çektirdi.

Tanıtım atağı

Bu yıl 19.'su düzenlenen EMITT Turizm Fuarı'na Menderes Belediyesi olarak ilk kez katıldıklarını kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu,"İlçemizin tanıtımı adına başlattığımız çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda belediye tarihinde ilk kez fuarlara katılımlarımız sürüyor. 19.'su düzenlenen EMITT Turizm Fuarı'na da İZKA ile birlikte katılım sağladık. Fuarın ilk gününden itibaren standımıza yoğun bir ilgi var. Meclis üyelerimizle birlikte fuarda sektör temsilcileri ve fuar ziyaretçileriyle bir araya geldik. Sayın Valimiz Mustafa Toprak'ta bizlerle birlikte oldu. Kendisine de desteklerinden ötürü teşekkür ederim"dedi.

Menderes'in simgeleri EMITT'te

Fuarda Menderes ile özdeşleşen ürünler ve simgelerin yer aldığını kaydeden Başkan Soylu,"Standımızda ilçemizin önemli ürünleri arasında yer alan Gümüldür Satsuma Mandalinası'nı ziyaretçilere ikram etmemizin yanı sıra, boncuk ocaklarımızda üretilen nazar boncuklarımızı hediye ediyoruz. Ayrıca yine mandalinamızdan üretilen kolonyayı da fuar ziyaretçilerine hediye ediyoruz"diye konuştu.

Menderes Şehir Rehberi

İlçeyle alakalı şehir rehberinin de ilk kez yapıldığını ve fuar da dağıtıldığını kaydeden Başkan Soylu,"Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimimiz tarafından yapılan Menderes Şehir Rehberi'de ilk kez EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda sektör temsilcileri ve ziyaretçilere dağıtılıyor. İlçemize dair ne var ise rehberde yer alıyor. Turistik alanlar, doğal güzellikler ve tarihi yerlerle ilgili bilgilerin yer aldığı rehber 5 dilde hazırlandı. Türkçenin yanı sıra İngilizce, Almanca, Fransızca ve İspanyolca basılan rehber Menderesimiz'i tüm özellikleriyle tanıtıyor"ifadelerini kullandı.

Mandi'ye yoğun ilgi

Gümüldür Mandalina Festivali'nin maskotu Mandi'de EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda yer aldı. Daha önce İzmir'de düzenlenen Travel Turkey Fuarı'nda yer alan ve geçen hafta İstanbul'un en işlek caddelerinde vatandaşları fuara davet eden Mandi, EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda da yine herkesin ilgi odağı oldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Doğu Akdeniz Bülent Soylu Gümüldür Menderes Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title