Haberler

Memur-Sen: Terörü Kınıyoruz

Güncelleme:

Ankara'daki saldırıya ilişkin basın açıklaması yapan Memur-Sen Şanlıurfa İl Temsilcisi İbrahim Coşkun, "Terör, kan ve şiddetten beslenen bir insanlık suçudur" dedi.

Ankara'da önceki gün 28 kişinin hayatını kaybettiği, 61 kişinin ise yaralandığı Ankara'daki bombalı saldırıya ilişkin bir kınama da Memur-Sen İl Temsilciliğinden geldi.

Basın açıklamasında saldırıyı kınayıp, lanetleyen Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun, "Ülkemize, milletimize, güvenlik görevlilerimize ve geleceğimize yönelen bu canice saldırıları lanetliyor, terörü, teröre destek verenleri, terörün arkasındaki iç ve dış güçleri nefretle kınıyoruz. Bu alçak terör örgütlerine karşı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlikte mücadele vermeye devam edeceğimizin bilinmesini istiyoruz" dedi.

COŞKUN, DİYARBAKIR'DAKİ SALDIRIYI DA LANETLEDİ

Terörün karanlık ve kanlı yüzünü bu kez Ankara'da gösterdiğini belirten Coşkun, bu tür saldırılarla Türkiye'de kaos ve huzursuzluk ortamının yaratılmaya başladığını söyledi. Coşkun, "Ankara'da askeri servis konvoyuna yönelik yapılan alçak terör saldırısında 28 işi hayatını kaybetti,çok sayıda yaralı bulunmaktadır. Yine az önce ajanslara düşen habere göre Diyarbakır Bingöl karayolunda askeri aracın geçişi sırasında bir patlama meydana gelmiş. Ülkemizin birliğine, huzuruna ve bütünlüğüne karşı yapılan terör saldırılarını kınıyor ve lanetliyoruz. Bu saldırılarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum" diye konuştu.

'EN GÜZEL YANIT TEK YÜREK OLMAKTIR'

"Bu tür patlamaların, bu insanlık dışı saldırıdaki amacı, Türkiye'de kaos ve huzursuzluk ortamı oluşturmaktır" diyen Coşkun, sözlerini şöyle tamamladı: "Ülkemizin ekonomik, toplumsal, sosyal, kültürel ve siyasal yapısını sarsmak için yapılmış olan hain saldırıyı lanetliyor, Türkiye'nin, vatandaşlarını savunma görevini ve insanlık ailesine karşı sorumluluğunu yerine getirerek ortaya koyduğu teröre karşı kararlı mücadeleyi destekliyoruz. Milletimiz, kendi varlığına yönelen her tehdidi, birliği ve beraberliğini kalkan yaparak bertaraf etmeyi bilmiştir, bugün de üzerine düşeni yapacaktır. Hiçbir milliyet ve köken ayırt etmeyen terör eylemlerine verilecek en güzel yanıt, milletimizin tek yürek olmasıdır. Büyük Memur-Sen Şanlıurfa ailesi olarak bir kez daha milletimizi sağduyuya davet ediyoruz. Milletimize düşen görev sağduyulu olmak, terör örgütlerinin ve arkasındaki karanlık odakların tuzağına düşmemektir. Terör, kan ve şiddetten beslenen bir insanlık suçudur. Büyük Memur-Sen Şanlıurfa ailesi olarak terörü reddediyor ve kınıyoruz."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title