Haberler

Memur-Sen Genel Başkanı, Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı İlan Etti

Güncelleme:

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Başbakan Erdoğan'dan isteklerini sıraladı, ardından Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı ilan etti.

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı ilan etti. 

Başbakan Erdoğan’dan isteklerini sıralayan Gündoğdu, “Bu taleplerimizi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a taşımaktan bizi kurtaracağınıza inanıyorum.” dedi.

"Başbakan Tayyip Erdoğan, Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde düzenlenen, ‘Medeniyetimiz ve Büyük Türkiye Yolunda, Eğitim-Fetih ve Gençlik’ temalı programa katıldı.

GÜNDOĞDU'NUN ERDOĞAN'DAN TALEPLERİ

Eğitimle ve eğitimcilerin istekleriyle ilgili bir dizi talepler sıralayan Gündoğdu, "Büyük Türkiye diyoruz. Büyük ve güçlü Türkiye batının tam uygarlığının ve sömürü düzeninin sona gelmesidir. Disiplin cezalarının affı, 4C’lilere kadro istiyoruz. Sayın Başbakanım, bu akşam ifade ettiğim taleplerimizi Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olarak hayata geçirmenizi bekliyoruz. Bu taleplerimizi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a taşımaktan bizi kurtaracağınıza inanıyorum." diye konuştu.

PROGRAMA BAKANLAR DA KATILDI

Programa Başbakan Erdoğan'la birlikte Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım katıldı. 

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Gündoğdu Memur Sen Türkiye Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (16)

fatsalim_yilmaz1980@hitmail.de:

Allahın izniyle cumhurbaskanimiz recep tayyip erdoğan

17
20
yanıtYanıtla
A.mehmetaydin466@msn.com:

Her sey sana yakisir uzun adam Alllah yardimcin olsun hainler catlamistir bugun alisin hainler daralan gitsin bu guzel ulkemden

15
21
yanıtYanıtla
MARAŞLI:

HANİ HEP DİYORSUNUZ YA SİYASET YAPACAKSAN PARTİ KUR . YADA AKP YE ÜYE OL BÖYLE KAÇÖAMAK GÜREŞME. ADI SENDİKASI ANCAK AKP NİN ADAMI GİBİ SAHTE SENDİKACILIK YAPMA

25
3
yanıtYanıtla
10.8.2014 devrim:

minareler süngükubbeler miğfercamiler kışlamızmü'minler asker.

6
11
yanıtYanıtla
murat:

geleceğin cumhurbaskanı Recep Tayyip Erdoğan......

5
12
yanıtYanıtla
Al Sanaalsana@web.de:

Türk halkina simdiden gecmis olsun. Ersogancilar gönek atsin

3
13
yanıtYanıtla
SAĞDUYU:

SN.ERDOĞAN AĞRI VE YALOVA SEÇİMLERİNİ BEKLİYOR.SONRA KARARINI AÇIKLAYACAK.SEÇİMLER KARARINI DEĞİŞTİRİR Mİ?HAYIR.SADECE STRATEJİ DEĞİŞİR.NE HİKMETSE ÇAPSIZ VE ÇARESİZ MUHALEFET 'ÇATI ADAY'LAFIYLA 'ERDOĞAN DEĞİRMENİNE'SU TAŞIYORLAR.ÜLKENİN YENİ CUMHURBAŞKANI BELLİ.AKIL SAHİBİ HERKES KENDİNE ŞUNU SORACAK...ÖNÜMÜZDEKİ YIL YAPILACAK GENEL SEÇİME MEVCUT MUHALEFET LİDERLERLE Mİ GİDECEĞİZ?

10
5
yanıtYanıtla
MARAŞLI:

Adam sendikacılık dışında herşey yapıyor. Üç kuruşa sattın bizi Ahmet bunun vebalini senden ALLAH soracak inşallah. Hakkım haram olsun. Yerin dibine batarsın inşallah AHMET GÜNDOĞDU siyaset yapmayı bırakta aldın yüzde 3 bile etmeyen maaş zammını alda mezarına götür.

12
2
yanıtYanıtla
ahmet kazer:

memursenin başındaki insan kadar yalakası gelmemiştir dünyaya..

11
0
yanıtYanıtla
MEMUR:

memursen yetkilisi memurlar arasındaki maaş farkından bahsetseydin, son zamanlarda bir keriyer uzmanlık çıkarttınız, 4- 4,5 milyar maaş alır, asıl işi yapan ve 25 yıılık üniversite mezunu memur veya şef kariyer uzman maaşının yarısını alır reva mı bu memursen..

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title