Haberler

Mememen Belediyespor'dan 2 Takviye

SPOR Toto 2'nci takımlarından Menemen Belediyespor, Hacettepe forması giyen sağ bek Cenk Yılmaz ve Anadolu Üsküdar'da görev alan kaleci Amir Güren ile 2 ikişer yıllık sözleşme imzaladı.

SPOR Toto 2'nci takımlarından Menemen Belediyespor, Hacettepe forması giyen sağ bek Cenk Yılmaz ve Anadolu Üsküdar'da görev alan kaleci Amir Güren ile 2 ikişer yıllık sözleşme imzaladı.

Teknik Direktör Suat Kaya, Mazlum Demir'in sakatlanmasının ardından uzun süredir sağ bek aradıklarını ifade ederek, "Cenk genç ve yetenekli bir futbolcu. Uzun yıllar bu kulübe hizmet edecek. Amir de eski kalecimiz, kulübe geri dönmek istedi" diye konuştu.

Futbola 2005 yılında Urla Gençlik'te başlayan 23 yaşındaki Cenk, 2009'da Manisaspor altyapısına transfer oldu. Siyah beyazlılarda 3 sene sonra profesyonelliğe adım atan genç oyuncu, geçen sezon Hacettepe'ye gitti. Cenk Başkent temsilcisinde 16 maça çıktı. Menemen Belediyespor'da 2009-11 yıllarında görev yapan Amir de Küçükköyspor, Bucaspor, Aydınspor 1923, Sivas Belediyespor, Ayvalıkgücü ve Anadolu Üsküdar formalarını terletti.

Öte yandan Menemen Belediyespor hazırlık maçında Denizli Büyükşehir Belediyespor'u evinde 1-0 yendi, Menemen'in golünü 10'uncu dakikada yeni transfer Gökhan Ünal kaydetti.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Menemen Belediyespor Cenk Yılmaz Suat Kaya Üsküdar Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title