Haberler

Melo: Yeter Artık TFF, 4 Yıldızı Olan Galatasaray'a Saygı Duy

Galatasaraylıların gönlünde taht kuran Felipe Melo, Başakşehir maçının ardından, "Yeter artık TFF, armasında tek 4 yıldızı olan bu takıma saygı duy." diyerek tepki gösterdi.

Galatasaray'ın Medipol Başakşehir karşısında aldığı 2-1'lik yenilginin ardından hakem kararları gündeme otururken, sarı-kırmızılıların eski yıldızlarından Felipe Melo konu hakkında açıklama yaptı.

Kariyerine Brezilya ekiplerinden Palmeiras'ta sürdüren Felipe Melo, "Yeter artık TFF, Galatasaray'a haksızlık yapmayı bırak, armasında tek 4 yıldız olan bu takıma istemesen de saygı duyman gerekiyor unutma..." ifadelerini kullandı.

Felipe Melo'nun bu sözlerinin ardından sarı-kırmızılı taraftarlar, oyuncunun Twitter'dan yaptığı mesajın altını yorumlarla doldurarak sevgi gösterisinde bulundu.

MELO'YU ÖRNEK GÖSTERDİLER

Maçı değerlendiren Levent Tüzemen, "Galatasaray maçlarını, artık Mete Kalkavan yönetmemeli. Ofsayt golünde belki yardımcısının hatası vardı ama göz göre göre Josue'ye dirsek atan Emre'ye kırmızı kart gösterememesi, hakemliğindeki yetersizliğin en büyük kanıtıydı. Mete Kalkavan, öncelikle futbolu bilmiyor. Faul pozisyonlarında doğru yorum yapamıyor. Emre'nin dirseğinden sonra Galatasaraylı oyuncuların olaya ciddi tepki göstermemeleri, teslimiyetçi bir ruha büründüklerinin göstergesiydi. Eğer sahada Melo olsaydı, Emre bırakın o dirseği atmayı, teşebbüs bile edemezdi. Ama bu Emre'ye Türkiye'de haddini bildirecek ne yazık ki bir tane hakem yok"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Felipe Melo Başakşehir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title