Haberler

Melo ve Dzemaili, Borussia Dortmund Maçında Oynayabilecek

Güncelleme:

Galatasaray'da Melo ve Dzemaili, Arsenal maçında sarı kart gördü; ancak cezalı duruma düşmedi. Yönetmeliğe göre iki futbolcu, üçüncü sarı kartında cezalı olacak.

Felipe Melo ve Dzemaili Anderlecht maçının ardından Arsenal karşılaşmasında da sarı kart gördüler, ancak cezalı duruma düşmediler. Şampiyonlar ligi düzenlemesine göre bir oyuncunun cezalı duruma düşmesi için üç maçta sarı kart görmesi gerekiyor. UEFA Disiplin Yönetmeliği'nin 60. maddesi, farklı maçlarda hakem tarafından uyarılan oyuncunun maç cezası alacağını ve bir sonraki maç cezalı olacağını ancak bunun hangi şartlar altında gerçekleşeceğini ilgili ligin yönetmeliğinin belirleyeceğini söylüyor.

YÖNETMELİK ŞU ŞEKİLDE:

Şampiyonlar Ligi Yönetmeliği'nin, 'Sarı ve kırmızı kartlar' başlıklı 22. maddesinde, grup aşamasında görülen kartların değerlendirilmesi anlatılıyor: "Grup aşamasındaki ilk maçtan itibaren bir futbolcu, üç maçta gördüğü üç sarı kart için bir sonraki maça çıkmama cezası alır. Bu ceza beşinci, yedinci ve dokuzuncu gibi takip eden tek rakamlarda da geçerli olur."

DORTMUND MAÇINDA OYNAYABİLECEKLER

Grup aşamasının öncesinde görülen veya oradan gelen sarı kart cezalarının, gruplarda işlerliğinin kalmayacağına dikkat çekilirken, yine oyuncunun gördüğü sarı kartların süresinin sezon sonu dolacağı yani bir sonraki sezona taşınmayacağının altı çiziliyor. Bu durumda sarı-kırmızılıların iki oyuncusu, Dortmund maçına sınırda çıkacak ve bir kez daha sarı kart görmeleri durumunda, sıradaki maçta cezalı duruma düşecek.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Felipe Melo Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (12)

HAYVAN HAKLARI VE KORUMA DERNEĞİ:

MELOYA GÖSTERİLEN VE GÖSTERİLECEK TÜM KARTLARI ŞİDDETLE KINIYORUZ! :)

14
6
yanıtYanıtla
fenerli:

yaşasın melo oynuyormuş. en az üç . . . . . . . .

6
7
yanıtYanıtla
Adem:

bende italyan direktör istifa etti diye sevinmistim

7
4
yanıtYanıtla
kırıkkale:

yoksa GS stopersiz kalacaktı =)))

9
0
yanıtYanıtla
tek gururumuz beşiktaş:

balotellinin durumu ne alemde ya ?

6
3
yanıtYanıtla
rıfkı s.:

ya birisi çıkacak prandelli''ye diyecek hoca gs takımı 3-5-2 sistemi oynayamaz eski düzenine oyuncuları yerli yerinde oynat diyecek yada böyle giderse toplu intihar edeceğiz o olacak

5
2
yanıtYanıtla
ADALETSİZ ADALET ARAYANLAR:

Bİ HABER YAPIYORSUNUZ SONRA KENDİNİZİ YALANLIYOSUNUZ OLUYOR SİZE İKİ HABER

7
0
yanıtYanıtla
telliogullari:

Hic Yabanci Futbolculara Suc bulmayalim. Nedenmi Oyuncu Hava Alanina Ayak basar basmaz Simartiyoruz. Ve Ligimiz Kalitesiiz. Ve Hakemle Rakiple Tartismayicogunlukla biz ögretiyoruz, kendi oyuncumuz. Ah Cimbom yasina Ragmen su Gekasi kacirma.

5
1
yanıtYanıtla
zeki:

her şeyi boş verinde o forma rengi ne öyle. . . . insanı futboldan soğutur. . . .

2
0
yanıtYanıtla
ömer yıldız:

bunun neresi müjde oynamasalar ne yazardı sanki, varmı muslera ve burakdan başka aranacak bir oyuncu.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title