Haberler

Melo'dan Kafa Karıştıran Açıklama

Güncelleme:

Galatasaray'daki geleceği belirsizliğini koruyan Felipe Melo, "Bir sonraki durağım Inter mi olur yoksa Cruzeiro'ya gider miyim bilemiyorum." dedi.

Galatasaray'ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Felipe Melo, İtalya basınına açıklamalarda bulundu. Cruzeiro ve Inter'in talip oldugu Brezilyalı futbolcu, kafalarda soru işaretleri yarattı.

"INTER Mİ YOKSA CRUZEIRA'YA MI GİDERİM BİLEMİYORUM"

Şu anda tatilinin son günlerini geçirdiğini ve bunun keyfini çıkarmaya çalıştığını belirten Felipe Melo, "Geleceğim hakkında ne olacağını şu an sadece Tanrı bilir. Bir sonraki durağım Inter mi olur yoksa Cruzeiro'ya gider miyim bilemiyorum. Şu an kesin olan tek şey Galatasaray'ın futbolcusu olduğum" dedi.

20 GÜN SÜRE VERİLMİŞTİ

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Melo'ya 20 Temmuz'a kadar süre verdiğini açıklamıştı. Hamzaoğlu, Brezilyalı oyuncuya Avusturya'daki ikinci etap çalışmalarına kadar düşünmesi için zaman tanıdığını vurgulayarak, "Melo bizim oyuncumuz. Aramızda olmasını isteriz tabii ki ancak geleceği ile ilgili net kararını verip öyle gelmesi lazım. Bir takımla anlaşma sağlayacaksa bunu da bize net olarak ifade etmeli" şeklinde konuşmuştu.

Galatasaray Kulübü, Melo'nun ayrılma ihtimaline karşı Gary Medel ve Gökhan İnler isimlerini transfer listesine almıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Felipe Melo Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (13)

FENERİSTTTTTTTTTTT:

LA CİNCONLULAR. . YATIN ADAMIN ÖNÜNE GİTMESİN DİYE. Bİ O KALDI ZATEN. YALVARIN ÜLLEEEYYNN MELO İTİNE.

17
6
yanıtYanıtla
Kadir:

Gs bu adamdan kurtulsa cok iyi olur.

9
1
yanıtYanıtla
tommas:

defol git yeter artık

7
1
yanıtYanıtla
inegöl:

Hiç bir yere gidemiyor.Gene kaldı başımıza.

7
0
yanıtYanıtla
Komik adamlar. Mobil-IOS:

Adam kendini pazarlıyo SÖZLEŞME uzatılmadığı için böyle bi yere gidemez

5
1
yanıtYanıtla
AaMobil-IOS:

Gitsin ya

3
1
yanıtYanıtla
fb:

kim daha fazla verirse ona gidicen işte. adam kibar feyzo filminden çıkmış gibi adıda melo olmasın bunun gülo olsun

3
1
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Bu Melo Geldiği günden beri hatta Gelmiyorki, neler yaptı neler ama halen daha bu kadar tölerans gösteriliyorya Gs tebrik ediyorum.

4
0
yanıtYanıtla
SerhatMobil-IOS:

Kopek

3
0
yanıtYanıtla
Seyyah03Mobil-IOS:

Çark ediyor blöf yaptı yerler mi diye baktı yiyen yok dönüş sinyali veriyor

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title