Haberler

Melihat Gülses ve Bekir Ünlüataer'den Muhteşem Düet

Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen 'Geçmiş Bahar Mimozaları' adlı müzik ve söyleşi programına bu ay Türk halk müziğinin değerli sesi Melihat Gülses konuk oldu.

Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen 'Geçmiş Bahar Mimozaları' adlı müzik ve söyleşi programına bu ay Türk halk müziğinin değerli sesi Melihat Gülses konuk oldu.

Ünlü radyo programcısı Hakan Eren'in ve halk müziğinde başarılı yorumuyla adından söz ettiren Bekir Ünlüataer'in sunumuyla gerçekleştirilen programda Melihat Gülses müzik yolculuğuna dair önemli açıklamalarda bulundu.

Siyah kıyafetiyle göz kamaştıran Melihat Gülses, kostümlerini kendisinin hazırladığını belirterek, "Evdeki masa örtüsüne bir makas atıp, üstüme geçirip çok beğendiğim olmuştur. Bu bir yetenek işidir. 18-19 yıl boyunca beni Cemil İpekçi giydirdi. Ancak artık kıyafetlerimi kendim hazırlıyorum" diye konuştu.

"GAZİNODA ÇALIŞMAK İSTEMEDİM"

'Sanatçıların dünyaya bir avuç lokumla gönderildiğini düşünüyorum, hayata 5-0 önde başlıyorlar' sözleriyle konuşmasına devam eden Gülses, geçmiş yıllarda gazinoda çalışmama sebeplerini şu sözlerle anlattı;

"Gazinoda çalışsaydım, Melihat Gülses olamazdım. 2 çocuğum var. Popüler olma gayretim hiç olmadı. Ben konser solistiyim. Herkese saygım sonsuz. Ama gazino seyircisi eğlenmek ister. Seyirci benden şarkı isteyecek. Okumak zorundayım. Ama ben hep kendi gönlümden geçen şarkıları seslendirmek istedim. Yaradılışım buna müsaade etmez. Ben hüzünlerin kadınıyım"

SEYİRCİLER SANAT MÜZİĞİNE DOYDU

Programda Bekir Ünlüataer ve Melihat Gülses, sanat müziğinin en nadide eserlerini seslendirerek, dinleyenleri sanat müziğine doyurdu. İkilinin düet yaptıkları kanto eserler ise ilgiyle dinlendi.

Program sonunda sunucular Bekir Ünlüataer ve Hakan Eren, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay'a teşekkür etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Küçükçekmece Belediyesi Melihat Gülses Hakan Eren Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title