Haberler

Melih Gökçek Sahte Tweet'e Çıldırdı

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medyada kendi adı kullanılarak atılan tweet'e isyan etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kendisinin adı kullanılarak sosyal medyada paylaşılan bir tweet'e çok sinirlendi.

"HAYATLARI TEZGAH"

Gökçek'in adı kullanılarak atılan 'Ahmet Şahbaz ile gurur duyuyorum. Kendisini ceza evinde yalnız bırakmayacağız' tweet'inden sonra resmi Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Gökçek, şu mesajı paylaştı:

"'Hayatları tezgah, anarşi, çatışma, insanlara iftira ve pislik atma olan birileri şerefsizce fotoshop yapıp twitlerle insanları kışkırtıyor. İşte benim adıma uydurulan fotoshop bir twit. Bunu yapan şerefsiz bellli ki karışıklık istiyor. Al sana sazan bir gezici. Önce twit atmış sonra silmiş. Gezi zekalı benim hesabıma girip niye kontrol etmiyorsun. Adam olun adam. Birisine attığınız iftiranın ömrü Twitter sayesinde maksimum bir saate indi. Size söylüyorum özellikle gezi zekalılar..."

AHMET ŞAHBAZ KİMDİR?

Ahmet Şahbaz 2013'teki Taksim Gezi Parkı protestoları sebebiyle Ankara Güvenpark'taki eylemci Ethem Sarısülük'ü vuran ve 7 yıl 9 ay hapis cezası alan polis olarak tanınıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet Şahbaz Melih Gökçek Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

can:

Cok Kaba ve Igrenc oldugunu sana mutlaka baskalarida soylemistir. . Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazın

8
5
yanıtYanıtla
duman:

dostum acaba bu tvet senin isin olamaz mi?

8
3
yanıtYanıtla
karar:

Ahmet Şahbaz''a verilen cezaya üzülüyorum. Bir insanı bilerek öldürmedi, kalabalığın arasında kaldı ve her polis gibi kendini kurtarmak için havaya ateş açtı, ama gelin görün ki ikinci bir Gezi Parkı direnişi için Polisin elini kırmak ve gözünü kokutmak için yargının farklı çalıştığını düşünmeme neden oldu bu karar. O videoyu seyreden biri Sarısülük''ün elinde bir de çaldığı polis zırhı ile saldırdığını görür. Hakikaten bütün bu görüntülere rağmen o polis nasıl ceza aldı anlamak mümkün değil. Kasten öldürmedi, bunu hepimiz gördüğümüz halde bu kararı doğru bulmuyorum vicdanen yanlış buluyorum.

5
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title