Haberler

Melih Gökçek'in Kılıçdaroğlu Paylaşımı Sosyal Medyayı Salladı

Güncelleme:

Seçimlerden AK Parti'nin zaferle çıkmasına oldukça keyiflenen Melih Gökçek, Twitter'da Kılıçdaroğlu ile ilgili bir paylaşım yaptı. Bu paylaşım sosyal medyayı salladı.

1 Kasım seçimlerinden partisinin yüzde 49.5 oyla çıkmasına sevinen Melik Gökçek yere göğe sığmıyor ve bunu sosyal medya hesabında da sürekli yaptğı paylaşımlarla ortaya koyuyor.

Melih Gökçek'in Kılıçdaroğlu ile ilgili 'Ampül' temalı yapılan Caps'i ise oldukça yankı uyandırdı ve sosyal medyayı adeta salladı.

"BİRAZ ABARTMIŞLAR"

Gökçek, Kılıçdaroğlu resminin üzerine yapılan ve "Seçimde ampulün voltajı yüksek gelincek" yazan Caps'i paylaştı ve "Caps yapalım derken biraz mübalağa yapmışlar." mesajı yazdı.

İşte Melih Gökçek'in yaptığı o paylaşım:

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Melih Gökçek Ak Parti Twitter Medya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (121)

jarikaMobil-ANDROID:

Harika, espiri ve şakanın mevkisi yaşı olmaz eyy demokrasiseverler

22
24
yanıtYanıtla
MUSTAFA:

HARAM ZADELER YEDİKÇE YÜKSELİYOR.

26
19
yanıtYanıtla
LEN:

SENİN NERDEN HABERİN VAR YOKSA SENDE ONLARLA AYNI SOFRADAMISIN

yanıt3
yanıt2
ECDAD:

VAY ZAVALLI VAY! İSMİNE BAKSAN ADAM SANIRSIN MEĞER CAHİLMİŞ. NEYİNİ ÇALDILAR BRE HİPNOTİZE OLMUŞ GAFİL!

yanıt4
yanıt3
KAAN:

GÖKÇEĞİ BİR TÜRLÜ SEVEMEDİM HER İŞİNDE BİR İŞ VAR GİBİ GELİYOR

26
14
yanıtYanıtla
KAAN:

GÖKÇEĞİ BİR TÜRLÜ SEVEMEDİM

26
12
yanıtYanıtla
DÜŞÜNEN-SORGULAYAN VATANDAŞ RIZA:

MAHALLİ SEÇİMLERDE CHP ADAYINA YAPILAN KATAKULLEYLE ALINAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI EĞER ELDEN GİTSEYDİ SENİN KÖMÜRDEN GÖZÜKMEYECEK HALİNİ MİLLET DAHA İYİ BİLİYOR ASLINDA GÖKÇEK. . . ARINÇ, SENİN NE KADAR PARSEL PARSEL SATTIĞINI BİLİYOR AMA SÖYLEMEDİ. . . SANKİ MİLLET BİLMİYOR. . . BAŞKANLIKTAN ÖNCEKİ MÜTAVAZİ HALİNLE ŞU AN AYNIMISIN KARUN EFENDİ GÖKÇEK. . .

12
23
yanıtYanıtla
KENAN:

Adamın kralı MELİH GÖKÇEK İYİKİ VARSIN

18
14
yanıtYanıtla
TEK KELİME:

SAYGISIZLIK. . .

23
9
yanıtYanıtla
KENAN:

Kime dansöz kemalemi çok komiksiniz

yanıt1
yanıt0
Tüm 121 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title