Haberler

Melek Baykal'dan Başörtülü Kadınlara Ağır Hakaret

Güncelleme:

Tiyatrocu Melek Baykal, sosyal medya hesabından, beraber fotoğraf çektirdiği başörtülü kadınlara yönelik ağır ifadeler kullandı. Baykal, gelen tepkiler üzerine hesabını kapattı.

Yozgat'taki Hayri İnal Konağı'nı ziyaret eden ve buradaki izlenimlerini sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Melek Baykal, başörtüsü konusundaki rahatsızlığını bir kez daha ortaya koydu.

SOSYAL MEDYA HESABINI KAPATTI

Konakta kendisiyle hatıra fotoğrafı çektiren başörtülü kadınlara çirkin ifadeler kullanan Baykal'a sosyal medyada tepki yağdı. Baykal tepkiler üzerine sosyal medya hesabını kapattı.

İŞTE MELEK BAYKAL'IN O PAYLAŞIMI

"Konağın duvarında konağın gerçek sahipleri Hayri İnal ve ailesinin resimlerini gördüm… Gözlerime inanamadım en az 100 sene önce çekilen resimlerdeki hanımefendiler son derece medeni bir tavır ve kılık kıyafetleriyle bana gülümsüyorlarlı…

Çok mutlu olmuştum. Sonra kafamı sola çevirdim gördüğüm manzara 150 sene sonra geldiğimiz noktaydı… Yani konağın yeni sahipleri Yozgat belediyesi ve çalışanları… yeni sahipleriyle aralarına girip resim çektirdim. Yüzümdeki ifadeden ne kadar mutlu olmuşum anlarsınız zaten… Konağı terk ederken aklımda tek bir şey kaldı konağın gerçek sahiplerinin medeni halleri. Sonra karmakarışık duygularla oradan uzaklaştım. Ve kendi kendime sordum. Biz ne zaman ve neden bu kadar geriye gittik diye. Cevabını bulamadım."


Kaynak: Haberler.com / Güncel

Melek Baykal Yozgat Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
500

Yorumlar (518)

66:

Kadın reklamınızı başka şeylerle yapın. Milletin inançlarıyla değil, bir Yozgatlı olarak sizi kınıyorum.

85
25
yanıtYanıtla
SEBAHATTİN GÜVEN:

SENİN NURSUZ YÜZÜNE O MELEK İSMİ HİÇ YAKIŞMIYOR İSMİNİ MEYMENETSİZ OLARK DEĞİŞTİR İNSANLARIN SAÇIYLA BAŞIYLA ÖRTÜSÜYLE UĞRAŞMA İŞİNE BAK

yanıt6
yanıt1
cem cemMobil-ANDROID:

helal. güzel konuşmuş

13
50
yanıtYanıtla
Emrahzorlu:

Melek Baykal teşekkür ederim aynı düşüncedeyiz

11
46
yanıtYanıtla
muratkendir:

kafanız aynı olsada yapınız farklı sende onun gibi ol

yanıt1
yanıt0
Tek Yol Devrim:

SONUNA KADAR HAKLI HER KELİMESİNE KATILIYORUM HELAL OLSUN

10
47
yanıtYanıtla
MİLLİ:

DOĞRU SÖYLEMİŞ

14
42
yanıtYanıtla
üsküdarlı:

acaba basını ortenler rahibe olsaydı bu tepkiyi verir miydin. . . mesele basörtüsü degil kardesler . . mesele islam düşmanlığı

52
2
yanıtYanıtla
1923:

doğru tespit . melek hanım sızin gibi kadınlar eksik olmasın. sizinle gurur duydum

12
40
yanıtYanıtla
TekYolDevrim:

aynı düşüncedeyiz bende gurur duydum sizin gibi melek hanım gibi benim gibi insanlar lazım türkiyenin modernleşmesi için

yanıt5
yanıt29
Tüm 518 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title