Haberler

Mehtap Civelek'in Son Görüntüleri Ortaya Çıktı

Gebze'de eşi tarafından öldürülen Mehtap Civelek'in son görüntüleri ortaya çıktı.

Gebze'de eşi tarafından öldürülen Mehtap Civelek'in son görüntüleri ortaya çıktı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Mehtap Civelek'in iş çıkışı kendisini almaya gelen Volkan Civelek'in otomobiline bindiği ve bir lokantadan çıktıkları görülüyor.

"SİZ FAZLA ARKA SOKAKLAR DİZİSİ İZLİYORSUNUZ" SÖZLERİNE ARAŞTIRMA

Öte yandan, İstanbul Emniyet Müdürlüğü, olaydan sonra Mehtap Civelek'in ablasının kardeşinin güvenliği olmadığı gerekçesiyle polise başvurduğu ve kendisine "Siz fazla Arka Sokaklar dizisi izliyorsunuz" denildiği iddiasını araştırmaya başladı.

Abla Civelek, şu ifadeyi vermişti:

"Kardeşim severek, kaçarak evlendi. En son kardeşim 14-15 Temmuz'da bize geldi. Eşinin kendisine sürekli dayak atıp işkence yaptığını söyledi. Bunun üzerine hukuksal süreç başlattık. Mahkeme kararı ile koruma verildi. Bu sürede hep tehdit etti, birçok rezillik yaptı. En son 17 Ocak perşembe akşamı saat 19.30 sıralarında annemi aradı. Mehtap'ın yanında olduğunu söyledi. Annem inanamadı. 'Mehtap'ı telefona ver' dedi. Kardeşim Mehtap, telefonda ağlayarak anneme 'Beni götürüyor, ne olur kurtarın beni' diyor. Biz de bunun üzerine karakola giderek durumu anlattık. Sahrayı Cedit Karakolu'nda bizimle ilgilenmediler ve boşu boşuna 2 saatimizi çaldılar. Oradan oraya, oradan oraya yolladılar. Biz bu sırada durumu anlattık. Can güvenliği olmadığını, boşanmak üzere olduklarını ve koruma verildiğini anlattık. Hiçbir fayda etmedi. 'Olay yeri Ümraniye, Ümraniye'ye gideceksiniz' dediler. Ümraniye'ye giderek burada polis merkezinde durumu anlattık. Orada da kimse ilgilenmedi. Bizi başka polis merkezine yönlendirdiler. Yine orada da her şeyi başından itibaren anlattık, kardeşimizin can güvenliğini olmadığını söyledik. Adamın psikolojik rahatsızlığı olduğunu söyledik. 'Elinizden geleni yapın, öldürmeden kardeşimi bulun' dedik. Bunlar bir şey yapmadı, sadece 'İlgileneceğiz' dediler. 'Siz fazla Arka Sokaklar dizisi izliyorsunuz' dediler. Hiç bir şekilde ilgilenmediler."

"ÖLDÜRME AMACIM YOKTU"

Eşini tabancayla vurarak öldüren Volkan Civelek ise, ifadesinde, "Eşim 2011 yılında Kadıköy Adliyesi tarafından korumaya alınmış. Gerekçesi ise benim kendisini darp etmemmiş. Yaklaşık 2 ay eşimle ayrı kaldık. Bu süre içinde eşimin hareketlerinin değişmesi üzerine durumu araştırmaya başladım. Beni aldattığını düşünerek telefon dokümanlarını inceledim. Başka biriyle görüştüğünü düşündüm. Kendisini arayarak buluştuk. Kiraladığımız otomobille Anadolu Kavağı'nda yemek yemeğe gittik. Ardında biraz kafa dinlemek için şehir dışına gitmek istedik. Karabük'te bulunan akrabalarımızın yanlarını gitmek için yola çıktık. Yolda Mehtap'ın annesi aradı. Mehtap'ın benim yanımda olduğumu öğrenince kızdı. Biz de bunun üzerine Çankırı Kurşunlu'ya giderek bir otelde kimliklerimizi vermeden kaldık. Ardından Karabük'e giderek halamlarda kaldık. Daha sonra İstanbul'a gitmek için yola çıktık. Yoldayken Mehtap'ın amcası aradı. Ben de amcasına, Mehtap'ın telefon görüşmelerini anlattım. Telefonu kapatınca Mehtap bu durumdan dolayı bana kızdı. Beni kaçırdığını, zorla götürdüğünü söyleyerek, çocuğun vesayetini alamayacağımı söyledi. Ben de sinirlendim. Belimdeki silahı çıkartarak kafama dayadım. Mehtap 'sık' dedi. Ben de bu sefer silahı otomobile doğrultarak rastgele ateş ettim. Silahımı 3 yıldır yanımda taşıyorum. Öldürme amacım yoktu. Barışmak istiyordum. Ailesi karşı çıktığı için gizli buluştuk" dediği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Volkan Civelek Mehtap Civelek Gebze Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title