Haberler

Mehmetçikler Şehitler İçin Güreşecek

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Spor Gücü Komutanlığı bünyesinde vatani görevini yürütmekte olan milli güreşçiler, Uluslararası Askeri Sporlar Konseyi (CISM) tarafından düzenlenen 6. Askeri Olimpiyat Oyunları'nda şehitler için mücadele edecek.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Spor Gücü Komutanlığı bünyesinde vatani görevini yürütmekte olan milli güreşçiler, Uluslararası Askeri Sporlar Konseyi (CISM) tarafından düzenlenen 6. Askeri Olimpiyat Oyunları'nda şehitler için mücadele edecek.

Türkiye Güreş Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, 1-13 Ekim tarihleri arasında Güney Kore'de organize edilecek 6. CISM Askeri Olimpiyat Oyunları'nda, şehitler anılacak. Oyunlara, federasyonun desteğiyle Elmadağ Kamp Eğitim Tesisleri ve Etimesgut'taki TSK Spor Gücü Komutanlığı'nda hazırlanan güreşçiler, 4 sıklette madalya arayacak.

Antrenörlüklerini Nebi Temur'un yaptığı TSK Spor Gücü Güreş Milli Takımı'nda, serbest stil 61 kiloda Abdi Zurnacı ve 125 kiloda Şakir Bozkurt, grekoromen stil 59 kiloda Kürşat Kiraz ve 71 kiloda Ahmet Özdemir, mindere çıkacak.

Kürsünün zirvesinde yer almayı hedefleyen ay yıldızlı ekip, elde edecekleri başarıları şehitlere adayacak.

Kaynak: AA / Spor

Güney Kore Tsk Spor Haberler

title