Haberler

Mehmet - Selda Topal Çifti, Oğullarının Yeni Yaşını 50 Çocukla Kutladı

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mehmet Topal ile sosyal sorumluluk projeleri ile tanınan eşi Selda Topal, derbi sonrası oğulları Mehmethan'ın 2.yaş gününü Baltalimanı'ndaki Portaxe Restaurant'da kutladı.
Unutulmaz Fenerbahçe - Beşiktaş...

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mehmet Topal ile sosyal sorumluluk projeleri ile tanınan eşi Selda Topal, derbi sonrası oğulları Mehmethan'ın 2. yaş gününü Baltalimanı'ndaki Portaxe Restaurant'da kutladı.

Unutulmaz Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin ardından maçın yıldızı ilan edilen Mehmet Topal ve eşi Selda Topal, Mehmethan için düzenledikleri partide özel konukları da ağırladı. Aile dostlarının yanı sıra kimsesiz çocukları da unutmayan çift, Kocamustafapaşa Çiğdem Özkan Çocuk Yuvası'nda kalan minikleri de partide ağırlayarak, onlara da unutulmaz dakikalar yaşattı.

Kendi çocukları ile birlikte yaklaşık 50 çocuğu da sevindiren Topal çifti, doğum günü partisi için her çocuğa özel kostümler hazırlattı.

Parti öncesi davetlilerine mesaj atan Selda Topal, davetlilerden; doğum günü hediyelerini oğlu Mehmethan'a değil, çocuk yuvasından gelen çocuklara almalarını istedi.

Farklı kahramanların kostümlerini giyen ve hediyeler alan miniklerin sevinci gözlerinden okundu. Çocukların büyük sevgisi ile karşılaşan Mehmet Topal'da, palyaço ve sihirbazların tüm gösterilerine çocuklarla birlikte katılarak onlarla oyunlar oynadı. Topal çifti Mehmethan'ın en sevdiği çizgi karakter olan Pepe'li hazırlattıkları pastayı da çocuklarla birlikte kesti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Mehmet Topal Selda Topal Baltalimanı Fenerbahçe Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title