Haberler

Mehmet Demirkol'dan Hamzaoğlu'na: Bunlar Ezber, İşkembeden Laflar

Güncelleme:

Mehmet Demirkol, Galatasaray-Atletico Madrid maçındaki tercihlerinden dolayı Hamza Hamzaoğlu için, "Hamza hocanın sözleri işkembeden laflar, ezber bunlar" yorumunu yaptı.

NTVSpor'da yayınlanan "Spor Servisi" programında Galatasaray'ın Atletico Madrid mağlubiyetini yorumlayan Mehmet Demirkol, Hamza Hamzaoğlu'nun Hakan Balta'yı orta sahada oynatmasında bir mantık bulamadığını belirtirken, maç sonu açıklamaları için ise "Hamza hocanın sözleri işkembeden laflar, ezber bunlar" yorumunu yaptı.

"HAKAN BALTA'YI ORTADA OYNATMAK BÜYÜK HATA"

Ünlü yorumcu, "Önce soğukkanlı bakmak lazım. Astana'dan 6, Benfica'dan da 4 puan almak lazım. Atletico'nun da toplam 16 puan alması halinde gruptan çıkılabilir. Fatih Terimd eilk sene Şampiyonlar Ligi'nde, ki kolay bir gruptu, skandal bir başlangıç yapmıştı ama sonra çevirmişti. Orta sahadaki oyuncu çapadır. Bu oyuncuya bağımlılığın olur. O futbolcu da Selçuk'tur. Bu rolü ondan alıp Hakan Balta'ya vermek daha büyük hata. İkinci hata Türkiye'nin en formda stoperini orta sahaya çekmek. Hakan Balta futbola yeni başlıyor gibiydi. Orada bir değişim yapılması gerektiği kesin. Rodriguez-Selçuk yaparsın... Emre Çolak çok formsuzdu. Ama başlaması doğruydu. Hakan Balta değişikliği ise mantıksızdı. Sabri'nin bile orada oynamışlığı var." dedi.

"HANİ NEREDE İSTİKRAR"

"Sistemi bu maçta değiştiremezsin." diyen Demirkol, "Hamza hoca hep "İstikrar" diyor. Hani istikrar? Sistemi bozdun. Savunma yanlış bir kere. Bir uçağın düşmesi için tek hata yetmez. 6-7 hata yapılması lazım. Galatasaray ilk golü böyle yedi. Defansta inanılmaz hatalar vardı. Topu ayağında tutman lazım. Sabri ileri vuruyor. Carole ileri vuruyor. Bir pozisyonda anlamsızca kornere bırakıyor. Denayer orada vurdurtmayacak. İkinci yarı iyi bindirme yapmış, banane... Hamza hoca "Atletico Madrid'de istikrar var" diyor. 11 yılda 14 hoca... Antrenmandan eve gidersen kovulursun Atletico'dan. Jürgen Klopp gitti Borussia'dan... Yapamazsan gidersen. Real Madrid'de yapabilir misin? "Onu oynatmıyorum, bunu oynatmıyorum" diyebilir misin? İstikrarı teknik direktör sağlar. Atletico Madrid dünyanın en istikrarsız takımıdır. İnsan açar bir tarihine bakar." ifadelerini kullandı.

"MELO ARTIK YOK"

Galatasaray'ın Melo'yu çok aracağının altını çizen ünlü yorumcu, "Bunu daha önce de söyledim. Melo'nun yokluğu Alex'inkinden daha büyük boşluk yaratacak. Ama artık Melo yok. Bunu anlatmak lazım. Melo çok seviliyordu. Galatasaray şampiyonluğa gittiği için sorunlar halı altına süpürüldü. Galatasaray ligde dördüncü olsaydı, Melo geçen sezon 5 tane kırmızı kart görürdü." ifadelerini kullandı.

"RONALDO BİLE ISLIKLANDI"

Emre Çolak'ın ıslıklanma olayını yorumlayan Demirkol, "Hasan Şaş da bu ülkede ıslıklandı. Şimdi baksan efsane 1-20 futbolcunun içinde.... Ronaldo bile ıslıklandı. Ronaldo'yu ıslıklarsan o sana daha sağlam döner. Ama Emre Çolak'ı ıslıklarsan ne olacağı belli. Eli ayağına dolanır. Bizim kültürümüz bu. Hata yapanı asıyoruz biz. Affetmiyoruz. Taraftar da futbolcuyu tanımalı." dedi.

"EZBER BUNLAR, İŞKEMBEDEN LAFLAR"

Hamza Hamzaoğlu'nun "Atletico Madrid'de istikrar var" şeklinde sözlerini yorumlayan Mehmet Demirkol, şu ifadeleri kullandı; "Ateltico'ya yenilmek sorun değil. Barcelona bile yenilebilir. Bunu kafaya da takabilirsin ama bu oyunla olmaz. Atletico'ya "İstikrarlı takım" diyemezsin. Atletico 11 yılda 14 hoca değiştirmiş. Bunlar ezber, işkembeden laflar. İstikrarı teknik direktör sağlar."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Hamza Hamzaoğlu Mehmet Demirkol Atletico Madrid Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

Galatasaray'ımMobil-ANDROID:

Sonuna kadar haklı Atletico Madrid yenebilirdik... Çok saçma bir diziliş ile başladık

10
2
yanıtYanıtla
GS''li:

Çok iyi niyetli bi adam hamza hoca ama iyi bi lider olmak için iyi niyet yetmiyor

4
0
yanıtYanıtla
has adamMobil-ANDROID:

hakan Balta ya futbol cu diyemeyiz

0
2
yanıtYanıtla
Misafir:

Yıllarca bekledik yabancı serbeskliğini.yine sabri yine hakan b alta .

1
0
yanıtYanıtla
mal gsMobil-ANDROID:

hakan baltayi melonun yerinde oynatacam diyodu oynattı lan yeminle bu adam hiç gitmesin gs hep ezik kalır. gelecek sene trt den izlersiniz ptt ligde cinconu zuhahahahaha. dursun Özbek fenerli lan harbiden batirmaya gitmiş cinconu

0
0
yanıtYanıtla
sevdan1ates:

lan siz şike yaptınızda sizi kume düşürmedi rant için bizi kotu futbol oynuoruz die kume dusururmu fenrasyon

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title