Haberler

Mehmet Baykan Adana'da

Güncelleme:

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Akdeniz Oyunları için tesislerin planlanandan daha önce bitme aşamasına geldiğini söyledi.

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Akdeniz Oyunları için tesislerin planlanandan daha önce bitme aşamasına geldiğini, organizasyona geçtiklerini söyledi.

Baykan, Akdeniz Oyunları için incelemeler ve bazı ziyaretlerde bulunmak üzere, Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe, Teftiş Kurulu Başkanı Murat Kocakaya, Uluslararası İlişkiler Daire Başkanı Ozan Çetiner, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Mete Erol, Spor Kontrolerleri Kurul Başkanı Ahmet Ak ile birlikte Adana'ya geldi.

Genel Müdür Baykan'ı Adana Havalimanı'nda, Hava Limanı Mülki İdare Amiri Vali Yardımcısı İbrahimAvcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Akdeniz Oyunları Genel Koordinatör Yardımcısı Muhammed Adak, Akdeniz Oyunları Adana Koordinatörü Vedat Kahyalar, Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Gülleri, Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mithat Ertaş ve diğer yetkililer karşıladı.

ADANA HAVALİMANINDAN 12 BİN KİŞİ TRANSFER OLACAK

Devlet Hava Meydanları İşletmeleri (DHMİ) Adana Başmüdürü Ahmet Bülbül, Gümrük Müdürü Ali Eyeoğlu ile Havalimanı Emniyet Şube Müdürü Cengiz Kuruçay, Genel Müdür Baykan'a, 20-30 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek, "2013 Mersin 17. Akdeniz Oyunları" kapsamında 2 ülkeden 6 bin kadar sporcunun yanı sıra hakem, yönetici, medya mensubu ve sporsever olarak yaklaşık toplam 12 bin kişinin transfer olacağı havalimanı hakkında bilgiler verdiler.

Havalimanının yolcu salonu, gümrük, kargo bölümünü beraberindeki heyet ile inceleyen ve toplantı yapan Genel Müdür Baykan, konuk ülkelerin sporcuları ve diğer yetkililerinin en kolay, rahat ve huzurlu bir şekilde transfer edilmesi için gerekli önlemlerin alınması ve eksiklerin giderilmesi

konusunda havalimanı yetkilileriyle koordineli çalışacaklarını söyledi.

"10 GÜNDE BİR ADANA VE MERSİN'DE YENİ TESİSLERİ İNCELİYORUZ"

Akdeniz Oyunları nedeniyle Adana ve Mersin'deki tesisleri denetlemek ve incelemelerde bulunmak için 10 günde bir her iki kenti de ziyaret ettiklerini belirten Genel Müdür Baykan, tesislerin büyük bölümünün tamamlandığını Mayıs ayı içinde tüm tesislerin yüklenici firmalar tarafından teslim edileceğinin altını çizerek, "Akdeniz Oyunları için tesisler planlanandan önce bitme aşamasına geldi, şimdi organizasyona geçtik" dedi.

Baykan, havalimanındaki incelemelerinin ardından, yenilenen Çukurova Üniversitesi Prof. Dr. Lutfullah Aksungur Spor Salonu ile oyunların kano ile kürek branşının yapılacağı 2 katlı düzenlenecek olan kayıkhanede incelemelerde bulundu.

Genel Müdür Baykan ve beraberindeki heyet, Adana'daki incelemelerin ardından, Mersin'de de incelemelerde bulundular. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Baykan Akdeniz Mersin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title