Haberler

Mehmet Baransu İçin Tutuklama Talebi

Güncelleme:

Taraf gazetesi yazarı Mehmet Baransu, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Gazeteci Mehmet Baransu, evinde polis tarafından yaklaşık 10 saat arama yapıldıktan sonra gözaltına alındı. Baransu, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

"ADLİYEYE BELGE TESLİM ETMEYİN"

Baransu'nun Eyüp'teki evine sabah saat 11.00 sıralarında gelen polis ekipleri saat 21.00'e kadar arama yaptı. Ardından, Mehmet Baransu gözaltına alınarak, polisler eşliğinde evden ayrıldı. Baransu, bu sırada gazetecilere, "Arkadaşlar, siz siz olun, gazeteci olarak adliyeye belge teslim etmeyin. Adliyeye belge teslim ettim diye örgüt kurmaktan yargılanıyorum" dedi.

DÖKÜMAN VE EŞYALARINA EL KONULMUŞTU

Polis ekibi, Mehmet Baransu'nun evinde yaptığı aramada bazı döküman ve eşyalara da el koydu. Baransu, daha sonra Eyüp Devlet Hastanesi'ne götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Sağlık kontrolünün ardından da sorgulanmak üzere Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mehmet Baransu Eyüp Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (27)

T.COŞKUN:

ERGENEKON, BALYOZ, CASUSLUK, ŞİKE GİBİ ZAMANININ EN ÖNEMLİ DAVALARINA AİT BELGE VE BİLGİLER C. SAVCILARININ BİLE ELİNDE YOK İKEN, VALİZLER DOLUSU DÖKÜMANLAR ÜLKE DE BAŞAK ''ARAŞTIRMACI GAZETECİ''KALMAMIŞ GİBİ SANA SERVİS EDİLDİ. . . NE İÇİN???BU ÜLKE DE UĞUR DÜNDAR, FATİH ALTAYLI, YILMAZ ÖZDİL, EMİN ÇÖLAŞAN. . . . . BU ADAMLARIN YANINDA SENİN ESAMEN BİLE OKUNMAZ. . . . ONLARA ''TETİKÇİ''LAZIMDI. SANA DA ''ŞÖHRET''. . . . O ZAMAN YEDİĞİN HURMALAR, ŞİMDİ SENİ TIRMALIYOR. . . . SEN BÜYÜK BİR SENARYONUN KÜÇÜK BİR FİGÜRANI OLARAK ROLÜNÜ OYNADIN. . . SIRA FATURASINI ÖDEME ZAMANI. . . SAKIN BUNA ''BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ KISITLANIYOR'' PALAVRASI İLE KARŞILIK VERMEYE KALKMA. . . BU MİLLET APTAL OLABİLİR AMA, SALAK DEĞİLDİR. . . .

22
8
yanıtYanıtla
adanalı:

sadece şunu sormak istiyorum, emniyetteki bilgileri herkesten önce nasıl biliyor , bunları ona kim sızdırıyor. devletin gizli belgelerini nasıl oluyorda hep bu adam açıklıyor. merak ediyorum.

26
3
yanıtYanıtla
.Mobil-ANDROID:

susturun bakalim tum muhalifleri. elbet bir gun bu zulum bitecek

11
12
yanıtYanıtla
Gagko Elazığ liMobil-IOS:

Ne oldum degıl ne olacam demeli insan fener in ahi tuttu sike olayında az atıp tutmadın

16
5
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

Aylar sonra okuduğum en iyi haber bu. . . etme bulma dünyası yürü anca gidersin az uğraşmadın milletle özellikle de Aziz Yıldırım ile. . . umarım hapise girersin senin gibilere kapak olur bu dava. . .

11
9
yanıtYanıtla
kıbleniz hangi taraf halk medya:

bu pisliği ve arkasında ki kişilerin hepsi tutuklanmalı. akplilerde arkasına düştüğü için yargılanmalı. adalet varsa böyle olmalı

10
9
yanıtYanıtla
OSMANLI:

BU ADAMIİDAM EDİN

13
3
yanıtYanıtla
ACG:

Aziz Yıldırımla çok uğraşmıştın.

9
6
yanıtYanıtla
belcikakmlmobilWeb@haberler.com:

Hadi ordan belge teslim etmis. Oturduk birlikte sahte belgeler urettik desene yuru metrise.

10
4
yanıtYanıtla
velı demır:

bazı yazarlar sımarık kendını bılmıyor baransu dılınden cekıyor

8
5
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title