Haberler

Mehmet Ağar'dan Zafer Çağlayan'ın Oğluna Ziyaret

Güncelleme:

İçişleri eski Bakanı Mehmet Ağar, Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski Bakan Zafer Çağlayan'ın oğlu Salih Kaan Çağlayan'ı ziyaret etti.

Susurluk davasında 5 yıl hapis cezasına mahkûm edilen ve bir yıl Aydın'ın Yenipazar Cezaevi'nde yattıktan sonra tahliye olan eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, 17 Aralık'taki rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda tutuklanan eski Bakan Zafer Çağlayan'ın oğlu Salih Kaan Çağlayan'ı Metris Cezaevi'nde ziyaret etti.

BAKAN ÇOCUĞUNA ZİYARET

Mehmet Ağar cezaevine ziyaretçi olarak girebilmek için bugün öğle saatlerinde Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu'nun yanına geldi. Yaklaşık 30 dakika makamda kalan Mehmet Ağar, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlamadan adliyeden ayrıldı. Mehmet Ağar daha sonra Metris Cezaevi'ne giderek Salih Kaan Çağlayan'la görüştü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Salih Kaan Çağlayan Metris Cezaevi Mehmet Ağar Susurluk Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

Anti-Siyonistzzeebbaannyy@hotmail.com:

İnkar edemem. ANAP'ın eski sabıkalıları parti içerisinde olabilir. Ama son operasyon ve hedefe konulan kişilerin DEVLET TERBİYESİNİ bizzat kendim gördüm ve biliyorum. Zafer Çağlayan'ın çocuklarını nerelerde çalıştırdıklarına bir bakın. Meclisteki konumuna bir bakın. Uluslararası durumuna bir bakın. MHP ve CHP milletvekillerinin görüşlerine bir bakın. Zamanında bu adam nasıl tırnağıyla kazıyarak yükselmiş bir göz gezdirin. İşte bu operasyon en temiz olanlara sürülmeye çalışıldı. İşte o zaman, operasyon günü anladım ki bu parti Türkiye'yi orta doğunun lideri yapmak için güzel bir plan yapmış ve tam da ustalık döneminde darbelenmeye başlanmış. Kusura bakma AKP, bu zaman kadar ne sana ne başka bir partiye oy verdim. Ama bu sefer oyum AKP'ye.

2
9
yanıtYanıtla
SU ve AYRANbedra-gul@hotmail.com:

eeeee ı. susurluğun 1 numarasıydı ne de olsa.. Kaan efendi de 2. susurluğun 2 numarası... Normaldir...! Umarım kaan efendinin yanına girip arkadaş olarak kalır...

6
5
yanıtYanıtla
Anti-Siyonistzzeebbaannyy@hotmail.com:

İlk dönem ne olduğunu anlamamıştım. İlk AKP dönemi zemin hazırlanmış. İktidara gelebilmek adına merdiven niyetine kullanılan oluşumlar pohpohlanmış. Tutulan saf az çok belli edilmiş. Ülke uykudan uyanmış. İkinci AKP dönemi icraat vakti. Dış ilişkilerin şekillendiği, orta doğudaki dengelerin lehimize çevrilmesi, eski dengelerin kırılması ve Kemalist düşüncenin ege kıyılarına sıkıştırılması hedeflenmiş. İlk dönem kadar başarılı. Ve 3. dönem. Aslımıza, özümüze dönme vaktiymiş. Merdiven olarak kullanılan tüm özel ve tüzel kişilikler, yalakalar, dalkavuklar bir kenara itilip özümüze doğru yürüyüşümüzün ilk adımı 3. dönemde oldu. Ne zamanki ilk adım atıldı, o günden sonra ülke karışmaya başladı. Dış ilişkilerimizi zedelemeye çalıştılar, çözüm süreçlerine darbe vurmaya kalkıştılar, gezi diye safsata bir ayaklanma çıkardılar otpor eliyle.

2
8
yanıtYanıtla
Anti-Siyonistzzeebbaannyy@hotmail.com:

Komiksiniz vesselam.Daha düne kadar Zafer Çağlayan'ın değil oğlunun adını, kaç çocuğu olduğunu bilmeyenler bugün onların şeceresini bildiğini sanıyor. Nasılsa gerçekler açığa çıkacak. Nasılsa bu kumpas bozulacak. Ve en nihayetinde YİNE sandığa gömüleceksiniz. Artık AKP'ye güvenim tam.

1
9
yanıtYanıtla
Anti-Siyonistzzeebbaannyy@hotmail.com:

Eksileyen ve yazdıklarımı beğenmeyen arkadaşlar! Söyleyecek sözünüz yok sanırım:) Ben de sizi sevmiyorum merak etmeyin:)Sn.Ömer Selçuk. Yanılıyorsunuz. AKP asla ve asla ülkücülere karşı saf tutmamıştır. AKP'nin tabanı da çoğunlukla ülkücüdür. MHP ile asla çok sert kavgaları olmamıştır. İki parti de aynı hedefe farklı yollardan çıkmayı umut ediyor. En azından yandaşlar bunu biliyor.

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title