Haberler

Medya ve İletişimin Dünü, Bugünü ve Yarını" Paneli

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunca (MYO) "Medya ve İletişimin Dünü, Bugünü ve Yarını" paneli düzenlendi.

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunca (MYO) "Medya ve İletişimin Dünü, Bugünü ve Yarını" paneli düzenlendi.

BEÜ'nün Hüsrevpaşa Yerleşkesi'ndeki Konferans Salonunda düzenlenen panele konuşmacı olarak İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Murat Özgen ve Genel Gazetecilik Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Suat Gezgin katıldı.

Gezgin, 25 yıldır İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesinde görev yaptığını ve bu sürede çok sayıda öğrenci yetiştirdiklerini belirterek, medyanın tarihi süreci hakkında da bilgi verdi.

İletişimin gücünü anlatan Özgen de insanın toplumsal bir varlık olduğunu ifade ederek, "İnsanın toplumsal bir varlık oluşunun temeline baktığımızda iletişim ortaya çıkıyor. İnsanlarla iletişim kurarken düzgün ifadeler kullanırsak o zaman karşımızdakini etkileyebiliriz. Hitabet, sözler ve sözcükler önemlidir. Sözler ağzımızdan çıkana kadar bizim esirimizdir, sözcük ağızdan çıktıktan sonra biz onun esiri oluruz. Bence insanların en önemli uğraş alanlarından biri iletişimdir." diye konuştu.

Sosyal Bilimler MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Karakaş, panel sonunda konuşmacılara teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Üniversitesi Murat Özgen Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title