Haberler

Medipol Başakşehir'in Hollanda Kampı

Futbolcuların ısınma ve pas çalışmaları- Futbolcu Emre Belözoğlu'nun antrenmandan detay görüntüleri - Medipol Başakşehir'in antrenman görüntüleri Spor Toto Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir, yeni sezon hazırlıklarını sabah antrenmanıyla sürdürdü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ - Futbolcuların ısınma ve pas çalışmaları- Futbolcu Emre Belözoğlu'nun antrenmandan detay görüntüleri - Medipol Başakşehir'in antrenman görüntüleri Spor Toto Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir, yeni sezon hazırlıklarını sabah antrenmanıyla sürdürdü. Hollanda'nın Hoendeloo kentinde kamp yapan ve dün Belçika Ligi takımlarından Club Brugge ile oynadığı hazırlık maçında rakibiyle 1-1 berabere kalan lacivert-turunculular, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde bir saat süren yenileme çalışması yaptı.Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda futbolcular, pas çalışmaları gerçekleştirdi. Çalışma, yenileme programıyla sona erdi.Sakatlığı nedeniyle 6 ay sahalardan uzak kalacak olan Alexandru Epureanu'nun yer almadığı kampa geç katılan ve antrenman eksikliği olan Emre Belözoğlu, Bekir İrtegün, Mossoro, Rajko Rotman ve Musa Muhammed ise takımdan ayrı çalıştı.Antrenmanı, Medipol Başakşehir Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Saral ve Mesut Altan da katıldı. Bu arada altyapıdan kampa katılan genç futbolcuların saçlarının, tecrübeli futbolcu Semih Şentürk tarafından "hayırlı olsun" denilerek kesildiği öğrenildi.Medipol Başakşehir, yarın hazırlık maçında Belçika Ligi takımlarından Anderlecht ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: AA / Spor

Emre Belözoğlu Başakşehir Hollanda Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title