Haberler

MP Antalyaspor, Gençlerbirliği'ne Hazırlanıyor

Güncelleme:

Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başladı.

Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başladı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde, teknik direktör Fuat Çapa yönetimindeki antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Antrenman ısınma hareketlerinin ardından istasyon çalışmasıyla sona erdi. Antrenmana sakatlıkları devam eden Hakan Arıkan'ın yanı sıra Koray ve Insa katılmadı.

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Çapa, bulundukları durumun üzüntü verici olduğunu söyledi. Kalan 2 maçın prestij açısından önemli olduğunu dile getiren Çapa, "2 maçta da elimizden geleni yapacağız" dedi.

SAKATLIKLARDAN ÇOK ETKİLENDİK

Göreve geldiğinden beri şanssız bir dönem geçirdiğini ve bir türlü istediği takımı sakatlıklardan dolayı sahaya süremediğini vurgulayan Çapa, "Kağıt üzerinde çok iyi bir kadromuz vardı. Ancak kafamızda oluşturduğumuz takımı kuramadık. Hakan, Enoh, Insa, Semih, Giray gibi futbolcuları sakatlıklardan dolayı çok fazla kullanamadık. Bu da bizi etkiledi" diye konuştu.

Medical Park Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer'in Genel Kurul'a gitme kararı hakkında yorum yapmaktan kaçınan Çapa, "Genel kurul ile ilgili düşüncemizi belirtmemiz doğru olmaz. Bu karara saygı duymalıyız" ifadelerini kullandı.

Çapa, gelecek sezon Antalyaspor'da kalıp kalmayacağının sorulması üzerine, "Şu an sadece önümüzdeki 2 karşılaşmayı tamamlamayı düşünüyoruz. Her şey rayına oturduktan sonra bir değerlendirme yapılır. Şu an için ne biz Antalyaspor'u ne de Antalyaspor bizi tanıyabildi" cevabını verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Medical Park Antalyaspor Fuat Çapa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title