Haberler

Medicabıl'den Yeni Bir Yatırım

Güncelleme:

Bursa'nın en önemli sağlık kuruluşlarından biri haline gelen Özel Medicabil Hastanesi, açtığı "Evde Bakım Merkezi"yle, ihtiyaç sahiplerine ulaşacak.

Kurulduğu 2010 yılından bu yana Bursa'da hizmet veren ve başta JCI olmak üzere birçok ulusal ve uluslararası sertifikaya sahip olup bunların yanı sıra Yalın Hastane, Sağlık Okulu, Bebek Dostu Hastane projeleriyle adından söz ettiren Özel Medicabil Hastanesi, yeni bir yatırımla Bursalılara hizmet vermeye devam edecek.

Açılan merkezle birlikte; yatağa bağlı hastalar, bakıma ihtiyaç duyan kronik hastalar başta olmak üzere, günlük yaşam aktivitelerini sürdürebilmek için desteğe ihtiyaç duyanlara hizmet verileceğini söyleyen Özel Medicabil Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen, "Evde bakım hizmeti, günlük yaşamlarını kendi başlarına sürdürebilmek için yardıma, danışmanlık hizmetine, bakıcıya, hemşireye, ihtiyacı olan kişilere çözüm olabilmek amacıyla, kendi yaşam alanlarında sağlık profesyonelleri tarafından sunulan tıbbi ve sosyal hizmetlerdir" dedi.

Bilgen: Tecrübemizle hizmet vereceğiz

Özel Medicabil Hastanesi'nin, sektörden edindiği 6 yıllık tecrübesini bu alana aktaracağını belirten Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen, "Medicabil Evde Bakım Merkezi, Özel Medicabil Hastanesi'nin desteğiyle, profesyonel güler yüzlü ekibiyle ve sağlık alanındaki tecrübesiyle birçok ihtiyacı karşılayacak nitelikteki hizmet çeşitliliğini bütünleştirerek ihtiyaç sahiplerine ulaşacaktır" diye konuştu.

Medicabil Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen,Medicabil Evde Bakım Merkezi ile, bakım görevlisi hizmeti, hemşire hizmeti, bebek hemşireliği hizmeti, fizik tedavi hizmeti, doktor hizmeti, yoğun bakım sonrası bakım hizmeti, evde ve işyerinde check – up hizmeti, işyerinde sağlık ve koruyucu sağlık hizmeti, Alzheimer hastası bakımı, tıbbi cihaz ve malzeme hizmeti, refakatçi desteği ve ambulans hizmetinin verileceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yalın Bebek Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title