Haberler

Medet Ünlü'nün Katil Zanlısı Tutuklandı

Çeçenistan İçkerya Cumhuriyeti Fahri Konsolosu ve işadamı Medet Ünlü’nün öldürülmesi ile ilgili gözaltına alınan Murat A. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Çeçenistan İçkerya Cumhuriyeti Fahri Konsolosu ve işadamı Medet Ünlü'nün öldürülmesi ile ilgili gözaltına alınan Murat A. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Çeçenistan İçkerya Cumhuriyeti Fahri Konsolosu işadamı Ünlü'nün öldürülmesi ile ilgili Sakarya'da düzenlenen operasyonda Murat A. ile birlikte gözaltına alınan toplam 6 kişi Ankara'ya getirildi. Zanlılar, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sabah saatlerinde Ankara Adliyesi'ne getirildi. Soruşturmayı yürüten savcı tarafından sorgulanmalarının ardından zanlılardan 2'si serbest bırakırken, 4'ü tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğinde sorgulanan zanlılardan Murat A. tutuklanırken diğer 3 zanlı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çeçenistan Sakarya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title