Haberler

Meclis Üyesi Ergün Güleryüz İkinci Kez Baba Oldu

Güncelleme:

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Ergün Güleryüz'ün doğum yapan eşi Seçil Güleryüz'ü ziyaret etti.

Hastanede yatmakta olan, Süleymanpaşa Belediye Meclisi İmar Komisyonu Üyesi Ergün Güleryüz'ün eşi Seçilay Güleryüz 3570 gram ağırlığında doğan bebeği ile ikinci kez anne olmanın sevincini yaşarken Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ta çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Başkan Eşkinat doğum yapan anneye hayırlı olsun dileklerinde bulunurken, yeni doğan Uygar Ata bebeğe de ''Allah uzun ömürler versin, bu bebek Süleymanpaşa Belediyesi'nin ilk bebeği sayılır. Ne mutlu sizlere ki Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere cumhuriyeti emanet ettiği bir günde doğum yaptınız.'' diyerek doğum yapan Seçilay Güleryüz'e çiçek takdim etti.

Öte yandan ziyarete Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özdemir de katılarak bu özel günde çifti yalnız bırakmadı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ekrem Eşkinat Süleymanpaşa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title