Haberler

Meclis'te Samanyolu Kebap Menüden Çıkarıldı" Haberleri

TBMM Başkanlığı İdari Teşkilatı'ndan yapılan açıklamada, lokanta menülerinin 3 aylık periyotlarla değiştirildiği belirtilerek, "Samanyolu Kebap isimli yemek ilerleyen zamanlarda tekrar menüde yer alacaktır" denildi.

TBMM Başkanlığı İdari Teşkilatı'ndan yapılan açıklamada, lokanta menülerinin 3 aylık periyotlarla değiştirildiği belirtilerek, "Samanyolu Kebap isimli yemek ilerleyen zamanlarda tekrar menüde yer alacaktır" denildi.

Yapılan yazılı açıklamada, bazı basın ve yayın organlarında "Meclis'te Samanyolu Kebap menüden çıkarıldı" şeklinde haberler çıktığı anımsatıldı.

Haberlerde, TBMM üyeler lokantasında milletvekillerine ve konuklarına sunulan bir yemeğin "paralel tartışmasının parçası haline geldiği" ve AK Parti Sinop Milletvekili, İçişleri Komisyonu Başkanı Mehmet Ersoy'un ilgili birim yöneticisini uyarması üzerine, Meclis'in menüsünden bu yemeğin çıkarıldığı iddia edildiği aktarılarak şunlar kaydedildi:

"TBMM üyeler lokantasının bağlı olduğu Destek Hizmetleri Başkanlığı'na ilgili milletvekili  tarafından herhangi bir uyarı ve tepki söz konusu değildir.

Ayrıca lokanta menüleri 3 aylık periyotlarla değiştirilmektedir. Habere konu olan 'Samanyolu Kebap' isimli yemek ilerleyen zamanlarda tekrar menüde yer alacaktır. Dolayısıyla bu iddialar kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır."

Kaynak: AA / Politika

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title