Haberler

Meclis 3 Eylül'de Olağanüstü Toplanacak

Güncelleme:

AK Parti, yeni bakanların yemin etmesi ve Suriye ve Irak'a yönelik operasyonlarda hükümete yetki veren tezkerelerin süresinin uzatılması için Meclis'i olağanüstü toplantıya çağırdı.

AK Parti, hem yeni bakanların yemini hem de süresi dolan Irak ve Suriye tezkerelerinin görüşülmesi için 3 Eylül Perşembe günü saat 13.00'te açılmak üzere meclisi toplantıya çağırdı.

YEMİN VE TEZKERE İÇİN TOPLANIYOR

Genel Kurulda milletvekili olmayan sekiz bakan yemin edecek. Ardından da Türk Silahlı Kuvvetleri'nin gerektiği takdirde Sınır ötesi harekât ve müdahalede bulunmak üzere yabancı ülkelere gönderilmesi ve aynı amaçlar için yabancı silahlı kuvvetlerin Türkiye'de bulunmasını içeren Başbakanlık Tezkeresi görüşülecek.

LEVENT GÖK VE OKTAY VURAL: PERŞEMBE GÜNÜ TOPLANACAK

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ve CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, meclisin perşembe günü toplanacağını belirttiler.

21 AĞUSTOS'TA MECLİSE GÖNDERİLDİ, HDP'NİN "HAYIR İHTİMALİ" EKARTE EDİLDİ

Davutoğlu hükümeti, sınır ötesi operasyon tezkeresine ilişkin Bakanlar Kurulu imzasını 21 Ağustos'ta tamamlayarak Meclis Başkanlığına göndermişti. Böylece yeni tezkere, HDP'li isimlerin yer aldığı Geçici Hükümete bırakılmamış oldu.

Başbakan Davutoğlu imzasıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı'na gönderilen tezkere sınır ötesi operasyonlarda Suriye ve Irak'ı kapsıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Ak Parti Suriye Eylül Irak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (87)

ASC:

HDP Yİ ÇAĞIRMASAYDINIZ ONLAR MECLİSİ HAKETMİYOR

46
111
yanıtYanıtla
ZİYA:

GEÇERLİ DOĞRUDUR

yanıt3
yanıt1
efe:

HDP ye bu tür konularda Toplantiya Cagirmak Sifreli kapi kilitlerken HIRSIZA Sifreyi göstermek gibi bir sey

yanıt1
yanıt8
akp:

Hepsi düzelecek az kaldı

61
34
yanıtYanıtla
ADINIZI YAZIN:

Hainler doluşmuş konuya yine başka işleri yok bunların

36
58
yanıtYanıtla
İZMİRLİ35:

HDP ZATEN PKKDIR HDPNİN BU TOPLANTIDA EVET OYU VERMESİNİ KİMSE BEKLEYEMEZ VATAN İÇİN AKP CHP MHP EVET OYU VERMELİDİR

10
75
yanıtYanıtla
demi:

SINIR ötesi operasyon icin MHP kesinlikle evet diyecektir MHP var oldu HDP kabus görecek

yanıt2
yanıt1
Hendrix:

Vatan için millet için bayrak için akepe ye oy vermeyin

48
30
yanıtYanıtla
parlak:

nankör

yanıt10
yanıt14
ahmet:

Aynen kardasım akp ye oy verilmez

yanıt18
yanıt9
Tüm 87 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title