Haberler

Mavi Turlar Her Bütçeye Göre Denizde Tatil İmkanı Sunuyor

Güncelleme:

Dünyanın sayılı mavi yolculuk rotalarını barındıran Ege, mavi ve yeşilin kucaklaştığı keyifli koyları ile her bütçeye göre denizde tatil imkanı sunuyor.

Ege'nin eşsiz koylarını keşfetmek isterseniz 2016 yazı bunun için en iyi fırsatlardan biri olabilir. Huzur dolu, denizin ve sakin koyların keyfini sürebileceğiniz farklı alternatifleri inceledik.

GULET KİRALAMA

8 kişi ve üzeri gruplar için önerilen bu turlarda, her kamarasında banyosu hatta kliması bulunan Bodrum yapısı özel guletlerle konforlu bir tatil sizi bekliyor. Kaptanınız, sizin için en uygun rotayı belirlerken, mürettebatınız tatilinizin keyifli geçmesi için çalışıyor. Kendi kumanyanızı beraberinizde getirerek kendi menünüzü oluşturabilir veya herşey dahil paketleri tercih edebilirsiniz. Çocuklu ailelerin uyku saatinden sonra güvertede keyifli geceler geçirebileceği turlar kalabalık arkadaş grupları içinde iyi bir seçenek.

Fiyatlar kişi başı günlük 149 TL'den başlıyor.

Gidello Öneriyor: Kiralık Guletler

KABİN KİRALAMA

Genellikle çiftler ve küçük gruplarca tercih edilen bu turlarda 8 ve üzeri kabinli konforlu teknelerde bir kabin kiralayabiliyor, böylece oldukça ekonomik bir mavi tur deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Tam pansiyon konaklanan turlarda genellikle içecekler tekne barından temin ediliyor. Teknenin sunduğu olanaklara ve rotaya göre değişen fiyatlar günlük 175 TL'den başlıyor.

TEKNE KİRALAMA (BAREBOAT)

Fiber tek veya çift gövdeli yelkenlilerin, kaptanlı veya kaptansız olarak kiralanabildiği bu seçenekte, belgeleriniz varsa kendi tekneniz ile rotanızı belirleyebilir veya deneyimli kaptanlar eşliğinde hem eğitim alabilir hem de denizin keyfini yaşayabilirsiniz. Tekne yaşantısını deneyimlemek isteyenler, küçük gruplar ve dünyanın farklı yerlerini keşfetmek isteyen amatör kaptanlar için değerlendirilmesi gereken bu seçenekte fiyatlar, günlük 350 Euro'dan başlıyor.

BUTİK GEMİ TURLARI


Gemi turlarına göre daha az kapasiteli ve oldukça konforlu özet yatlar ile Ege koylarını ve Yunan Adaları'nı keşfetmeniz mümkün. Konforunuz için herşeyin düşünüldüğü bu butik yatlarda dünyanın en ünlü rotalarında prestijli bir yolculuk yapabilirsiniz.

GEMİ TURLARI:

İzmir, Kuşadası, Çeşme ve İstanbul gibi limanlardan hareket eden lüks yolcu gemileri ile düzenlenen bu turlarla tek bir tur ile Avrupa'da pek çok limanı otel konforunda ziyaret edebilirsiniz. Ülkemizde en çok tercih edilen Yunanistan turlarının fiyatları kişi başı 600 TL'den başlıyor.

Gidello Öneriyor: Gemi turları (Kaynak:gidello.com)

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Bodrum Ege Turizm Turizm Yaşam Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title