Haberler

Matematiksel Rotalamaya Ödül

Dünyanın lider filo kiralama şirketi LeasePlan ve Ekonomist dergisinin düzenlediği "2014 Yılın Filo Yöneticisi Ödülleri" sahiplerini buldu.

Dünyanın lider filo kiralama şirketi LeasePlan ve Ekonomist dergisinin düzenlediği "2014 Yılın Filo Yöneticisi Ödülleri" sahiplerini buldu. LeasePlan - Ekonomist Yılın Filo Yöneticisi Ödülü'nü AVEA kazanırken, Skoda'nın desteğiyle verilen Güvenli Filo Ödülü Lilly İlaç'ın, Michelin Yeşil Filo Ödülü de Berko İlaç'ın oldu. Jüri Özel Ödülü'nü ise Edak Ecza Kooperatifi kazandı. Yılın Filo yönetimi ödülleri, şirketlerin performansı ve ülke ekonomisine katkısına dikkat çekmek, çevre ve trafik güvenliği bilincinin oluşmasına destek olmak, kaynakların verimli kullanımını teşvik etmek ve ödüllendirmek amacıyla düzenleniyor.

Yılın Filo Ödülleri Jüri özel Ödülü, matematiksel rotalama sistemi ile ilaç dağıtımında fark yaratan Edak Ecza Kooperatifi Genel Müdürü Rüstem Karakaya'ya verildi.

"Yakıt tüketimi az, çevreye dost projemizle kazandık…" Rüstem Karakaya

Edak Genel Müdürü Rüstem Karakaya, Yılın Filo Yöneticisi Jüri özel Ödülünün, 2 Altın Havan ve Çevre Beratı'ndan sonra Edak'ın aldığı anlamlı ödüllerden biri olduğunu ifade ederek, Edak'ın faaliyet bölgesindeki 15 şubesi ile 27 il ve 357 ilçedeki 4 bin 256 eczacısına soğuk zincir donanımlı araçlar ile ilaç dağıtım hizmeti sunduğunu belirtti. "Bu kadar çok sayıdaki depodan her an değişen talebe en uygun güzergahları çizmek kolay bir iş değil. Lojistik Planlama ekibimiz projeyi geliştirdi. Matematiksel Rotalama sistemi ile hem iş gücü ve tasarrufu sağlanırken, karbonmonoksit salımını minimize etmesi ile de çevreyle ilgili faydalar sağlandı."

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Karakaya Michelin Skoda Basın Bültenleri Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title