Haberler

Maski'nin Altyapı Çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünce Akçadağ ilçe merkezinde su ve kanalizasyon hattı çalışmalarına devam ediliyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünce Akçadağ ilçe merkezinde su ve kanalizasyon hattı çalışmalarına devam ediliyor.

MASKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir, çalışmaları inceledi. Özdemir, çalışmaların tamamlanmasıyla vatandaşların sularını daha güvenilir ve yeni nesil borulardan içeceklerini belirterek, Akçadağ merkezde yaklaşık 46 kilometre içme suyu hattı ve 48 kilometre kanalizasyon hattının döşeneceğini kaydetti.

Geçen yılın son aylarından itibaren Malatya genelinde çalışmaları yoğunlaştırdıklarını aktaran Özdemir, şöyle devam etti:

"Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır'ın çizmiş olduğu vizyon doğrultusunda MASKİ olarak Malatya'nın dört bir yanında çalışmalarımıza devam ediyoruz. 2015 yılının sonuyla beraber Malatya genelinde çalışmalarımıza başladık. Akçadağ ilçemizde yaklaşık 46 kilometre içme suyu hattı, 48 kilometre de kanalizasyon hattı döşeme çalışması yapılmakta. Yaklaşık maliyetimiz 10 milyon lira. Akçadağ merkezin yanı sıra diğer mahallerde de çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Merkezde çok fazla arıza gelen yerlerimiz vardı. Çalışmaların neticelenmesinin ardından inşallah bu arızalar bitecek."

Kaynak: AA / Güncel

Malatya Akçadağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title