Haberler

Martin Skrtel'in Menajeri: Beşiktaş Teklifte Bulundu

Güncelleme:

Beşiktaş ve Galatasaray'ın transfer gündemindeki Liverpool'un Slovak stoperi Martin Skertel'in Türk takımlarından teklif aldığı ortaya çıktı.

Liverpool forması giyen Slovak futbolcu Martin Skrtel'in Galatasaray ve Beşiktaş ile görüştüğü haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Oyuncunun menajeri konuyla ilgili olarak çarpıcı açıklamalar yaptı.

Tecrübeli oyuncunun bağlı bulunduğu menajerlik şirketi Stars&Friends'in ortağı Mithat Halis, "Beşiktaş teklifte bulundu" dedi.

GÜÇLÜ, HIZLI, DÜNYANIN EN İYİ STOPERLERİNDEN BİR TANESİ

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Halis, "Martin Skrtel'i ben keşfettim. Slovakya'da kaldığım dönemde Trecin isminde küçük bir takımda oynuyordu. Çabuk, kuvvetli olduğu için temsilciliğini aldık. Sonrasında ise Zenit St.Petersburg'a götürdük 400 bin Euro'ya. Bana göre çabukluğu ve kuvvetiyle dünyanın en iyi stoperlerinden bir tanesi. Tecrübesi iyi. Slovakya milli takımı hem dünya kupasına hem de Avrupa şampiyonasına giderken, onun kişisel etkisi çok fazladır" şeklinde konuştu.

GALATASARAY MI BEŞİKTAŞ MI?

FIFA menajeri Mithat Halis, "Türk takımları onu 5 seneden bu yana almaya uğraşıyor. Bu sene Türkiye'ye gelebilir. Kendisini Beşiktaş'a söyledim. Ama Aykut Kocaman, Fenerbahçe'deyken kendisine Skrtel'i önermiştim. Hatta Benfica maçından sonra '1. sınıf stoper almamız gerekir' dediklerinde, ama o dönem Liverpool'dan alamadılar. Beşiktaş Skrtel'i istedi; zaten istediklerini saklamıyorlar. Ama kime kısmet olur bilemem. Aradan Galatasaray ya da bir takım çıkıp, alabilir mi (?) bilemem. Martin Skrtel için sıcak ülke olsun da isterse Dubai olsun. Şaka bir yana Türkiye'de oynamaya sıcak bakıyor" dedi.

(Kaynak: Ajansspor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Özgür Sancar Galatasaray Liverpool Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

gurbetci:

ben liverpooldan emre Candan baska oyuncu almam

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title