Haberler

Marshall İle Eviniz Aşkınızın 'Gizli Bahçe'si Olsun

Güncelleme:

Marshall, ilhamını çiçeklerden alan "Gizli Bahçe" renk trendi ile evlenenlere, evini yenileyenlere iç açıcı, ferah dekorasyon fikirleri sunuyor.

Marshall ColourFutures 2014 Kataloğu'nda belirlenen beş ana trendden biri olan Gizli Bahçe; romantik, şiirsel ve mistik tonları ile evlenip yeni bir hayat kuranlara ilham veriyor. İç açıcı doğa görüntülerini evlere taşıyan trend, çiçek açan duvarlarla hoş bir efekt yaratıyor.

"Renklendir Hayatı" sloganı ile insanların hayatına renk katan Marshall, evlenenlere "Gizli Bahçe" paleti ile güzel bir başlangıç sunuyor. Parlak köpüksü çiçeklerden ziyade, yorumlama gerektiren zarif işli çiçek desenleri, trendin temelini oluşturuyor.Yumuşak ve dumanlı tonlara yer verilen palette, romantik, şiirsel ve mistik tonlar ince bir tül görünümü yaratıyor. Evlenenler için yeni hayatının tadını çıkaracağı evi Marshall ile aşkın gizli bahçesine dönüşüyor.

Gizli Bahçe'de tonlar romantik olmasına rağmen, sürpriz ince bir örtü katan puslu bir tonu bulunan, şiirsel ve ilginç bir görünüm sağlıyor, sonuç olarak feminen bir görüntü çıkıyor. Olgun erik, hemen hemen nötr lila tonları ve zarif güvercin grisi ile Gizli Bahçe renk paletindeki yerini alıyor. Koyu çam yeşilinden büyüleyici pastel nane yeşiline uzanan yeşil seri mekanlar üzerinde büyüleyici bir etki yaratıyor.

Palette nötr renkler gül pembemsi ya da açık eflatun hafif dokunuşlarıyla renklendiriliyor. Mekânlardaki dantel ve buzlu cam gibi hassas malzemeler Gizli Bahçe renk paletinin yarattığı görünüşü tamamlıyor ve katmanlı bir kalite ekliyor.

Marshall Boya, 2014-2015 yılı yeni İç Mekan Renk Paleti ile de kullanıcılarını daha zengin, uyumlu ve trend kombinasyonlarla buluşturuyor. Beyazın büyülü tonları, kremin sadeliği, kırmızının cüretkarlığı, sarı ve turuncuların canlılığı, pembenin romantizmi, yeşilin huzur vericiliği ile mekânlarda her ruh haline uygun, farklı atmosferler yaratılabiliyor. Evlenenlere de yeni evinde hayatın tadını çıkarmak kalıyor.

AkzoNobel Marshall hayatı renklendirmek için çalışıyor

Dünyanın en büyük küresel boya ve kaplamalar şirketi ve özel kimyasalların ana üreticisi olan AkzoNobel, dünya genelinde endüstri ve tüketicilere yenilikçi ürünler sunuyor. Müşterileri için sürdürülebilir cevaplar geliştirmek konusunda iddialı olan AkzoNobel'in portföyünde, Dulux, Sikkens, International ve Eka gibi çok iyi bilinen markalar bulunuyor. AkzoNobel, Türkiye'de de Marshall markası ile küresel teknoloji ve tecrübelerle geliştirilmiş ürün ve renk hizmetleri ile hayata renk katıyor. Genel merkezi, Amsterdam Hollanda'da bulunan AkzoNobel, Global Fortune 500 Şirketleri arasında yer alıyor ve sürdürülebilirlik alanında sürekli olarak lider konumda sınıflandırılıyor. AkzoNobel'in dünya çapında 80'den fazla ülkede, 55 bin Kendini Mükemmelliği ve Yarının Cevaplarını Bugünden Elde Etmeye adamış çalışanı bulunuyor. www.marshallboya.com

 

Kaynak: Bültenler / Güncel

Marshall Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title