Haberler

Marmaris'te Orman Yangını Marmaris'te Orman Yangını

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ne bağlı Hisarönü Köyü yakınındaki beş yıldızlı Robinson Selecet Oteli'nin depo bölümünde çıkan yangın ormana sıçradı.

Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı çok sayıda ekibin müdahele ettiği yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Yangında bir hektar kızılçam ormanı zarar gördü.

Marmaris İlçesi'ne bağlı Hisarönü Köyü yakınındaki beş yıldızlı Robinson Select Otel'in deposunda saat 17. 30 sıralarında yangın çıktı. Otel personeli, durumu itfaiyeye bildirip yangını söndürmeye çalıştı ancak yangın şiddetli rüzgarın da etkisiyle kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alana sıçradı.

Yangına, Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı 11 arazöz, 2 su tankeri, 90 yer işçisi, 3 itfaiye ekibi ile bir helikopter ve bir uçakla müdahele edildi. Yangın, yoğun çalışmalar sonucu kısa kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları sürerken, yangın bir hektar ormanı kül etti. Yangında ölen ya da yaralan olmadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title