Haberler

Marmaris'te Fuhuş Operasyonu

Marmaris'te fuhuş operasyonuMUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, polisin bir otele düzenlediği fuhuş operasyonunda 4'ü yabancı uyruklu olmak üzere 7 şüpheli gözaltına alındı.

Marmaris'te fuhuş operasyonu

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, polisin bir otele düzenlediği fuhuş operasyonunda 4'ü yabancı uyruklu olmak üzere 7 şüpheli gözaltına alındı.

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Kemal Elgin Bulvarı'nda bulunan üç yıldızlı otelde fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Bugün saat 00.30 sıralarında otele baskın düzenleyen polis, fuhuş yaptıkları iddiasıyla Kırgızistan asıllı Rus vatandaşı Luiza Kalinkina (20), Nursula Mukhtarova (20) ve Olga Kutinova (18) ile kadınlarla birlikte olan M.U. (21), B.C. (19) ve Ö.K.'yi (29), zorla fuhuş yaptırmak, aracılık ve yer temin etmek iddiasıyla da Dağıstan uyruklu P.M.'yi . (Pelin Magomodova) (30), gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından yabancı uyruklu üç kadın sınır dışı edilmek üzere Muğla Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi. Kadınlarla birlikte olduğu belirtilen diğer 3 kişiye ise Kabahatler Kanunu'na göre 120'şer lira para cezası kesilerek serbest bırakıldı.

KADINLAR İŞ VAADİYLE FUHUŞA SÜRÜKLENMİŞ

Rus vatandaşı üç kadın poliste verdikleri ifadelerinde Dağıstan uyruklu P.M.'den şikayetçi oldu. Kadınlar verdikleri ifadelerinde, "Bizi, iş bulma vaadi ile on gün önce Marmaris'e getirdi. Üçümüz aynı evde kalıyorduk. İş bulmadı ve uçak biletlerimizi aldığını karşılığında erkeklerle birlikte olmaya zorladı. Ülkemize geri dönebilmek için erkeklerle birlikte olmaya başladık" dedi. P.M. ifadesinde üzerine atılan suçlamaları kabul etmedi. P.M.'nin sorgusunun tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Öte yandan Marmaris Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği yetkililerinin yaptığı açıklamada, "İlçemize iş bulma vaadiyle getirilen yabancı uyruklu kadınların zorla fuhuş yaptırıldığını tespit ettik. İki ay içinde yaptığımız dört operasyonda 8 Kırgızistan ve 3 Rus vatandaşı olmak üzere 11 kadın fuhuş batağından kurtarılarak sınır dışı edilmiştir. Fuhuşa yönelik operasyonlarımız devam etmektedir" denildi.

TUTUKLANDI

Fuhuş yaptırmak, aracılık ve yer temin etmek iddiasıyla gözaltına alınan Dağıstan uyruklu P.M., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. Suçlamayı kabul etmeyen P.M.'nin, eğlence merkezlerinde tanıştığı kişilere kendisini 'P. Megalov' ya da 'Barbie" takma ismiyle tanıttığı, kadınlarla 2 saatlik cinsel ilişki karşılığı 500 dolar aldığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kırgızistan Dağıstan Marmaris Muğla 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title