Haberler

Marmaris'te 7 Kişi Adliyede

Marmaris'te 7 kişi adliyedeMuğla'nın Marmaris İlçesi'nde 1 müftü ve 3 imamın da aralarında bulunduğu toplam 7 kişi, adliyeye sevk edildi.

Marmaris'te 7 kişi adliyede

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde 1 müftü ve 3 imamın da aralarında bulunduğu toplam 7 kişi, adliyeye sevk edildi.

Marmaris Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince geçen pazar günü 1 özel okul, 2 öğrenci yurdu ve bazı evlere operasyon yapıldı. Yapılan kontrollerde görevden uzaklaştırılan Marmaris Müftüsü Hasan Ersöz (64), İmam Serkan Üney (40), Selami Ceylan (57) ve Turgut Bilgiç (56) ile Özel Ufuk Öğretim Kurulu Kurucu Üyeleri Ömer Öke (50), Yalçın Sarıbaş (37), Talat Türker (44) olmak üzere toplam 7 kişi gözaltına alındı. İmam S.C.'nın üzerinde yapılan aramada kumaş pantolonun kemer bölümüne yapılmış gizli cepte 2 adet B serisi 1 dolar ve İmam S.Ü.'den B serisi 1 dolar çıktı. 1 özel okul, 2 öğrenci yurdu ve evlerde yapılan aramada 60 adet masa üstü bilgisayar, 2 adet diz üstü bilgisayar, yüzlerce klasörlermiş dosya içinde evraklar ve 1 adet bulundurma ruhsatlı tabanca ele geçirilerek incelenmek üzere Marmaris Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği'ne getirildi.

Emniyetteki ifadelerinde "FETÖ" üyeliğini kabul etmeyen 7 kişi, işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi.

1 DOLAR'IN SIRRI

Emniyet yetkilileri; 1 dolarların sırrının seri numarasının başında bulunan harflere göre sınıflandırılma olduğu öğrenildi. Seri numarasının başında F olduğunda mahalle ve esnaf ağabeyi, B ve D olanların memur kapsamında olduğu, üst ağabeyler olarak adlandırılan F seri numaralı kişilerin talimatlarını yerine getirdiği kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selami Ceylan Marmaris Muğla Müftü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title