Haberler

Marmaris - İşaret Fişeği Ormanlık Alanda Yangın Çıkardı

İşaret fişeği ormanlık alanda yangın çıkardı MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde atılan bir işaret fişeği, kızılçam ağaçlarıyla kaplı ormanlık alanda yangın çıkardı.

İşaret fişeği ormanlık alanda yangın çıkardı

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde atılan bir işaret fişeği, kızılçam ağaçlarıyla kaplı ormanlık alanda yangın çıkardı. İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle yangın büyümeden söndürülürken, yaklaşık 50 metrekarelik alan zarar gördü.

Sarıana Mahallesi'ne giden karayolunun kenarında yer alan kızılçam ağaçlarıyla kaplı ormanlık alandan, bugün saat 16.50'de dumanlar yükselmeye başladı. Dumanları gören vatandaşlar itfaiye ve polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye hareket eden Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne ait bir itfaiye aracı ve 10 itfaiye eri, çalışma başlattı. Yangın büyümeden söndürüldü. Polisin incelemesinde kül olan alanda işaret fişeği bulundu. Görgü tanıkların ifadesi sonrası bölgeye işaret fişeği attığı ileri sürülen üç kişinin bulunması için çalışma başlatıldı. Yaklaşık 50 metrekare alanın kül olduğu yangınla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmaris Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title